• Home  / 
  • blog
  •  /  18 gaveideer til den 10 åriges første runde fødselsdag

18 gaveideer til den 10 åriges første runde fødselsdag

Gode gaver til 10 årige drenge og piger der ligger indenfor deres ønsker, interesser og aldersgruppe? Det er, hvad du finder lige her.

Gaveideer til børn på 10 år

10 år er aldersgruppen der også benævnes tweens. Selvom der er forskel på modenhed og interesser, så kan gaver til 12 årige også bruges til ham eller hende på 10 år. Helt ligesom mange af de nedenstående ideer, også kan bruges som gave til en 9 årig eller til drengen eller pigen på 11 år.

Klassiske gaveidéer: Her er 5 sikre vindere 

Vi har udvalgt 5 klassiske gaveideer, som du med sikkerhed aldrig går galt i byen med. Ligemeget hvad anledningen, interessen eller alderen er, vil de her gaver altid være på sin plads.

køb gamer udstyr til ham i julegave

​Konsoller og spil

​Rigtig mange drenge i aldersgruppen bruger meget tid på at spille Playstation eller X-boks. Hvorfor ikke give en gave til gameren indenfor dette? Det er sjovt og fedt at spille, hvor det ofte kan være en social ting. Drenge elsker at konkurrerer og det er netop hvad spil opfylder.

Fra: 300 kr.​

find den fede gave til teenagedrenge og piger

​Tøj

​Noget smart tøj er noget som mange børn i aldersgruppen ønsker sig. Her gælder det selvfølgelig også at spørge forældrene først, så du både rammer størrelse og stil rigtigt, nu børn også kan være besværlige med deres udseende.

Fra: 70 kr.​

køb det søde marguerit smykke

​​Flot smykke

​​Hvorfor ikke give en sød halskæde eller måske armbånd i gave til den 10 årige pige? Smykker er traditionelt en god gave til piger, hvor det gives lige fra dåb, konfirmation, studenterfest og stort set alle andre anledninger også.

Fra: 110 kr.​

Giv et dartskab i træ som gave til tweens

​​Dartskab komplet

​Det er sjovt at spille dart som voksen og som barn. Her er 10 års alderen et ganske godt sted at starte, hvor dette skab i træ med pile og skive, kan være det perfekte udstyr til at træne og spille mod andre for barnet eller børnene. Spillet er også velegnet som gave til 11 årige, som dem der er yngre end 10 år.

Fra: 300 kr.​

find den sjove ting alle teenagere elsker

​Sjove gadgets

​Tweens kan være svære at finde på noget godt og sjovt til. Her kan du dog med fordel søge inspiration indenfor gadgets. Det kan være de tekniske eller helt analoge ting, hvor udvalget dækker f.eks. ved Coolstuff dækker over stort set alt hvad hjertet begærer.

Fra: 50 kr.​

Udvalgte gaveideer: 5 spændende gaver

Vi har udvalgt 5 gaveideer, som vi mener er nogle af de bedste ideer. Vi har valgt noget til enhver smag. De ideer vi kommer med nedenfor, tæller også gaver, som er lidt anderledes, end en standard og gemen gave og dermed gives en overraskelse med gaven.

giv en fed sækkestol til værelset i gave

​Sackit sækkestol

​Noget praktisk og fedt interiør til værelset, et noget som mange i stadiet mellem barn og teenager, gerne vil have så de kan hænge ud med vennerne. Her kunne den eksklusive Sackit sækkestol være med til at skabe det hyggelige værelse.

Fra: 1500 kr.​

giv en lækker sportsgave i gave til den 10 årige

​Sportstaske eller udstyr

​Mange unge mennesker i 10 års alderen dyrker gymnastik, basketbold, fodbold, håndbold og meget andet, hvor udstyret som f.eks. en sportstaske er nødvendigt. Hvorfor ikke give den fede og praktiske ting som han eller hun bruger i hverdagen?

Fra: 100 kr.​

giv en af de sjove kemi og fysiksæt i gave

​Alga Science 101 eksperimenter

​​Til den nysgerrige 10 årige dreng eller pige der vil suge viden til sig, kan dette Alga Science 101 Experiment være lige det rigtige. Sjove eksperimenter ved brug af magnetisme, elektricitet og batterier.

Fra: 299 kr.​

giv gode høretelefoner i gave til drenge og piger

​​Høretelefoner

​10 års alderen er ligesom 9, 11 eller 13 år, en svær alder at give gave til. For legetøj eksisterer stort set ikke for børnene mere. Derfor kan fede ting som høretelefoner i en god kvalitet måske være årets gave til en teenager to be.

Fra: 150 kr.​

Giv barnet et sjov bagekursus i gave

​​Bageudstyr

​Hvis du søger en anderledes, praktisk og sjov gaveide til hende der koster under 100 kr. er bageudstyr til f.eks. cupcakes måske det helt rigtige. Det at bage er blevet populært, og også noget som 10 årige piger(og drenge) kan lide. Og måske hende på 10 år som du søger gave til, hører blandt denne gruppe?

Fra: 50 kr.​

Flere gaver til børn på 10 år

køb en cykelhjelm i gave til den 10 årige

​​Cykelhjelm

​​Måske en ny smart cykelhjelm er den gode praktiske gave til ham eller hende? Her kan du give en skaterhjelm eller måske den mere traditionelle model alt afhængig af barnets temperament.

Fra: 149 kr.​

giv familiespillet Partners i gave til tweens

​​Partners brætspil

​​Partners blev kåret som årets familiespil tilbage i 2013, og er velegnet fra 8 år og op. Et sjov og socialt spil der samler og hygger. Og hvorfor ikke give dette i gave til pigen eller drengen?

Fra: 229 kr.​

køb et par smarte sneakers i julegave til den unge dame

​​Sneakers

​​Ligesom tøj, gadget og lignede, er sneakers også en god gave til den unge dame eller mand der er blevet alt for gammel til legetøj. Her kan et par fede sneakers være det helt rigtige. Stilen skal selvfølgelig være iorden når man er lidt halvvoksen som 10 årig.

Fra: 200 kr.​

Giv det sjove Speak Out spil i fødselsdagsgave

​​Speak Out

​At spille brætspil er sjovt, og her er spillet Speak Out blevet et af de populære spil, som både voksne og børn kan spille med og imod hinanden, for det er tilpas tosset til at være sjovt.

Fra: 149 kr.​

Giv en karaoke maskine i gave til tweenagers

​Hi-Def Studio karaoke

​​Hvis du søger en eksklusiv gave til den 10 årige der virker til at have alt, kan denne Hi-Def Studio karaokeboks måske være lige præcist dét, som barnet ikke har og vil give mange timers sjov.

Fra: 2499 kr.​

giv ham et Itunes gavekort i julegave

​​Cover til telefonen

​​Unge mennesker og dyre telefoner betyder også uheld. Her kan et beskyttende cover være det smarte træk, hvor det selvfølgelig gælder om at finde det smarte cover også. For stilen er vigtigt når man er eller bliver 10 år.

Fra: 100 kr.​

køb sjovt hårpynt i gave til pigen

​Hårpynt

​Til pigen der elsker at pynte sig, kunne noget flot hårpynt måske være den helt rigtige gave til hende. Hårpynt kommer i alle prisklasser, så du kan finde en meget billig og god gave til den 10 årige pige.

Fra:  30 kr.​

4.4/5 (52 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: