ANNONCER

Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Hvad ønsker kvinder sig mest i gave?

Hvad ønsker kvinder sig mest i gave?


Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Hvad ønsker kvinder sig mest i gave? Når du skal på jagt efter den perfekte gave til kvinder, bliver du tit som mand sat på en hård opgave. Det er forskelligt hvad kvinder ønsker sig i gave, nu det logisk nok varier fra person til person, hvad den enkelte kvinde ønsker sig.

Nogle kvinder sætter pris på, at få en af de personlig gaver, hvor de kan se, at du har brugt tid på at finde noget personligt til lige præcis dem. Andre kvinder foretrækker at få et gavekort som gave, fordi de måske ikke mangler noget specifikt lige nu, men ved at de kommer til at købe noget i dén butik på et senere tidspunkt.

Gavekort som gave er også en ide, til de kvinder der sparer op til en dyrere ting, som der skal flere til at give penge til. De fleste kvinder sætter dog pris på en personlig og unik gave fra deres bedre halvdel, da det viser at denne stadig kender hende, og han gider at bruge tid og kræfter på at gøre hende glad.

Hvilken gave kvinder altid kan bruge?

køb den skønne gave til kvinden

De fleste kvinder nyder velvære og selvforkælelse på den ene eller anden måde, hvad enten det er at få en massage i ny og næ, gå til frisøren og få sat håret eller snuppe en kop kaffe og et stykke kage på sin fridag, også selv om disse ting måske ikke bliver nævnt som gaveønsker fra hende.

Der findes mange måder kvinder forkæler sig selv på, men det vigtige er, at det er noget der får dem til at slappe af og få det godt med sig selv på. Derfor er det mange gange en god idé at give kvinder en oplevelsesgave, hvor du som manden i hendes liv, eller en veninde, kan give hende noget hun nyder. En forkælelses gave til kvinder indenfor oplevelser kunne være; massage, wellness, et oplevelsesgavekort til brunch, restaurant besøg, hotelophold, en tur til frisøren, en billet til en koncert, en teaterbillet, eller en biograftur – Bliv inspireret ved Duglemmerdetaldrig oplevelsesportal her

Trods dig selv, og vær romantisk

køb den romantiske ting til kvinder i gave

Den her er til dig der sidder og tænker: ”jamen hun mangler jo ikke noget?” – jo hun gør, din tid og opmærksomhed. De fleste gange vil kvinder sætte meget mere pris på en gave der kommer fra hjertet, end fra kreditkortet, derfor – giv hende en oplevelse hun ikke vil glemme, og noget som i sammen kan huske tilbage på som en god gave og oplevelse.

Giv hende en gave hvor i kan nyde hinanden, på et hotelophold, en wellness dag eller et besøg på en fin restaurant, hvor der ikke bliver sparet på noget. Det betyder noget for kvinder at mændene tager styringen, og giver en gave hvor det er dem der har kontrollen og har planlagt hvad de skal lave, så kvinderne kan læne sig tilbage og bare nyde oplevelsen. Hvis i plejer at tage i biografen og er glad for film, så overrask hende med en tur i teateret, det vil være et overraskelsesmoment, og en tur i aldrig vil glemme fordi det ikke er noget i plejer at gøre.

Kvinder elsker når mænd er modige, og tør tage chancer og hoppe ud i noget nyt, da det tit i et længerevarende forhold, kan gå hen og blive hverdagsagtigt.

Hvis du ønsker den romantiske gave der koster under 100 kr. men smelter hendes hjerte tusinde gange, så overvej at købe den romantiske gadget; Kærlighedspiller. En super romantiske gaveide som du kan finde og læse meget mere om ved Coolstuff lige her – Den tager kegler ved alle.

En gave med kvalitet frem for kvantitet

find den rigtige ting til den modne kvinde

Du må ikke være bange for at give hende én god creme frem for 5 ”hverdags produkter” – kvalitet er bedre end kvantitet. Nogen gange vælger hun bare den samme Nivea creme fra Føtex fordi den er billig og på tilbud. Andre gange går i måske inde i byen og kigger vinduer i Matas eller på apoteket, hvor der er nogle lækre plejeprodukter hun ville ønske hun havde, men som hun ikke nænner at købe fordi de er for dyre!

Opfang de små hints og signaler, og køb dén creme der vil gøre hendes hud silkeblød og lækker, eller netop dén parfume, hun kun tør drømme om stod på hendes badeværelse.

Der er dog en gave hvor kvantitet kan skabe kvalitet, hvis du fx laver en stor gavekurv med en masse små ting som hun elsker, hvor du viser at du kender din kvinde! Den kan fx være fyldt med; en buket af den første blomst du gav hende, hendes yndlings vin, hendes yndlings snacks, parfumen hun altid har på, små billeder du har rammet ind af jeres rejser sammen, et vedhæng til hendes halskæde, hendes yndlingschokolade og meget, meget mere.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme