• Home  / 
  • Gave til...
  •  /  Leder du efter den perfekte julegave til din kæreste? Vi har samlet 13 bud

Leder du efter den perfekte julegave til din kæreste? Vi har samlet 13 bud

Søger du efter gode julegaver til kæresten hende eller ham i 2019? Julen er den hyggelige og romantiske tid. Her er adventsgaver, julekalender og julegaver centrale punkter der skal styr på inden juleaften.

​Gode, sjove eller søde julegaver til kæresten

​Her på Idegryden har vi fundet et udvalg af ​julegaveønsker og gode julegaver​. Det skal gerne give dig inspiration til at finde den helt rigtige ting. Ideerne nedenfor kan bruges til de store teenagere eller som inspiration til en julegave til far eller mor. Din kæreste kan  være ung som gammel, så ideer skal selvfølgelig virke til de forskellige alderstrin.

giv din kæreste en lækker oplevelse i gave

​Gourmet ophold

​Det er ikke en af de billige julegaver til kæresten, men det er dog en ganske lækker gave. Du kan forkæle konen eller manden lækkert mad og måske et romantisk ophold sammen. Den perfekte julegave til manden der har alt eller til konen selvfølgelig.

Fra: 2000 kr.​

den perfekte gave til hende der har alt

​Kærlighedspiller

​En af de super romantiske og billige julegaveideer er denne krukke kærlighedspiller. En god romantisk julegave til ham og hende. Du giver kæresten en krukke med piller som indeholder små søde beskeder fra dig - Billig og super romantisk der vil smelte kærestens hjerte.

Fra: 66 kr.​

køb en god musik cd til din kæreste i julegave

​Musik

Hvem elsker ikke musik? Og hvem er bedre til at finde det helt rigtige, end dig som kæreste til ham eller hende? Musik har alle dage været en god værtindegave, gave til mor, studentergave som det altid har været det helt rigtige at give til jul.

Fra: 119 kr.​

køb en sjov whiskysmagning i gave til mænd i alle aldre

​Ølsmagning

​Der findes mange gode julegaver til kæresten ham indenfor både romantiske som fede ting. Her kan en af de mere personlige julegaver til kæresten være en ølsmagning. Det er ikke romantisk, men giver ham en fed oplevelse med en god kammerat.

Fra: 149 kr.​

giv hende den sjove kunstner gaveide

​Kunstner for en dag

​Måske Kunster for en dag kan være en af de gode julegaver til kæresten hende eller ham der elsker at male og lære. Med denne oplevelse kan din kæreste nemlig lære de basale færdigheder af en professionel kunstner. Og hvis du er passioneret vil du gerne blive bedre til det du skaber.

Fra: 900 kr.​

køb det sjove idiotkundskabs spil til voksne

​Brætspil

​Brætspil hører ikke til de romantiske ideer, men hvis i som par elsker at dyste og spille, så er brætspil måske den gode sjove julegave. Det er sjovt at spille mod andre og selvfølgelig også mod din kæreste.

Fra: 200 kr.​

ække julekalender til din partner

​Den frække julegave

​Hvis du søger efter en af de frække julegaver til kæresten hende eller ham, kan det være noget voksenlegetøj til forholdet. Det er nok ikke en gave til kæresten, som du skal ligge under juletræet til åbning foran andre mennesker, men nok gives i den mere private fejring.

Fra: 795 kr.​

til kæresten eller bedste veninde er lingerie en god gave

​Lingerie til hende

​En klassisk julegave fra manden til konen, er noget flot undertøj. Her kan et sæt sødt lingerie i hendes smag være det helt rigtige. Det helt frække undertøj er ikke noget alle kan lide, så sats på de søde sæt hvis du er i tvivl. 

Fra: 250 kr.​

køb et lækkert ophold som den romantiske gave

​Romantisk ophold

​En af de mere romantiske julegaver til hende eller ham som du er i forhold med, er et romantisk ophold. Hotel, kro eller måske slotsophold i ind og udland er noget der styrker alle forhold. Det gives ofte som bryllupsgaver, så hvorfor ikke også som en af de gode ideer til julegaver.

Fra: 1000 kr.​

køb et stjernetegn smykke til hende i gave

Et smykke

​Smykker er en anden af de klassiske gaveideer til hende. Når det nu er din kæreste, så har du nok en meget god ide om hendes smag. Og så skal du bare finde ud af, om du skal give en halskæde, øreringe eller måske et sødt vedhæng - Du kan med fordel købe det flotte smykke billigere på black friday udsalg.

Fra: 100 kr.​

giv den unikke luftballon oplevelse i gave

​Ballonflyvning

​Hvis du vil overraske kæresten med en romantisk og unik gaveide der kan give en uforglemmelig stund, vil Ballonflyvning oplevelsen måske være det helt rigtige. En julegave i den dyrere prisklasse som han eller hun nok sent vil glemme.

Fra: 2395 kr.​

køb det frække monogamy spil i gave til hende eller ham

​​Frække spil til julen

​​Indenfor det mere frække voksenlegetøj til soveværelser hører sig de frække spil til. En gaveide der både kan underholde på både den ene og anden måde. For det giver sjov som spil, og giver ekstra sjov i forhold til forskellige ydelser der kan følge med spillet.

Fra: 100 kr.​

Giv den søde gave fra hjertet

​​Flaskepost fra hjertet

​​En anden gaveide indenfor de meget romantiske der kan smelte hans eller hendes hjerte, er denne flaskepost fra hjertet gadget. Den indeholder en flaske i indpakning, hvor kæresten skal åbne flasken og læse dine søde ord.

Fra: 165 kr.​

Denne side er anmeldt af: Selam M. Lassen 10/10
4.8/5 (45 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: