Julekalender med skægolie

køb en Julekalender med skægolie

En julekalender med skægolie? Hvis du søger efter en pakkekalender til ham med skæg, så kunne denne kalenderen være den sjove og absolut meget anderledes kalender til ham.

Julemanden har et stort hvidt skæg, så skæg og jul hører absolut sammen. Om det er grunden til, at så mange danske mænd har fået det lange lidt vilde vikingeskæg skal være usagt, men julekalenderen ideen er dog en af de sjovere til mænd.

Hvad får du med skægolie julekalenderen?

pakkekalender til voksne ideer

Det noget anderledes og unikke julekalenderen til manden, kommer til en pris af 349,- kr. The Bearded Man Company der har skabt julekalenderen, giver en kalender med 24 små flasker der indholder skægolie i forskellige dufte.

En luksus kalender der giver ham mulighed for at pleje sit skæg med f.eks. krydret rom, sort kaffe, bergamot eller anden duft frem for den noget mere kedelige standard plejeprodukt som han måske plejer at bruge, eller måske burde komme i gang med at pleje så skægget ikke bare gror vildt.

Specifikationer på skægolie julekalenderen

pakkekalender til ham ideer

Overrask manden med kalenderen som byder på dette:

  • Julekalender fyldt med skægolie
  • Blødgør, giver næring og modvirker kløe
  • Giver smuk gland
  • Producent: The Bearded Man Compagny
  • Indhold: 24 flasker af 2 ml.
  • Dufte: Bay Rum, Bergamot, Black Coffee, Cedarwood, Driftwood, Fresh Cut Grass, Irish Moss, Lavender, Leather, Mahogany, Neroli, Oak Barrel, Oak Moss, Race Day, Rain Forest, Rio, Rosemary, Sandalwood, Sicilian Lemon, Spanish Orange, Tobacco, Unscented, Vetiver og Walk in the Woods
  • 100% naturlige ingredienser
  • Pris: 349,- kr.
  • Forhandler: Coolstuff

Hvorfor denne julekalender?

Du kan give et alternativ som en populær øl pakkekalender eller måske en klassisk chokolade julekalender til ham. Men hvorfor ikke en noget mere unik? En julekalender fra det engelske firma giver dig en julekalender til mænd med skæg. Her kan kalenderen være den glædelige overraskelse som byder på ny duftende skægolie af 2 ml. hver dag fra 1 december til juleaftensdag.

Hvis din kæreste, bror, far eller anden har stort skæg, så kunne denne julekalender være det gode alternativ til f.eks. en gin julekalender eller lignede, og sikkert en julekalender som han måske aldrig har set gør. Det unikke er nemlig grunden til, at julekalenderen kunne være den sjove ting til ham i år.

Bedømmelse
Dato
Produkt
Julekalender med skægolie
Bedømmelse
51star1star1star1star1star