Legetøj julekalender

køb legetøj julekalender til børn

​​Legetøj julekalender som Frost, Lego, Playmobil og andet, er ofte det sikre hit som årets julekalender til børn. Den søde tradition med at give en julekalender/pakkkekalender til de små, er noget alle børn elsker. Her finder du de klassiske chokolade julekalendere eller de utrolig sunde kalendere til de børn, som ikke må smage slik i december, men du finder også de sjove julekalendere der indeholder små ting til at lege med.

Legetøj julekalendere til børn 2018

Nedenfor her, finder du et udvalg af forskellige ideer til årets julekalender med legetøj som gemmer sig bag de 24 låger. Vi har fundet de fleste varianter der er kommet i år, hvor især Lego, Frost og Playmobil julekalendere kommer i mange forskellige temaer og ikke kun en type.

køb en fed Lego legetøjs pakkekalender til børnene

​Lego Friends julekalender

​Lego er et hit fra 3-4 år og op. De fleste piger der er vilde med Lego, vil sikkert elske at få en Disney Friends julekalender. Her vil drenge nok foretrække en af de andre temaer, for du finder et stort udvalg af forskellige temaer i ​Lego julekalendere til børn.

Fra: 179 kr.​

giv den sjove Lego Star Wars julekalender til drenge

​Lego Star Wars julekalender

​Lego Friends har mest tag på pigerne, hvor sørøver, politi eller Star Wars fænger mere ved drengene. Giv ham den sjove Star Wars julekalender der indeholder 24 små ting bag lågerne. De forskellige ting samlet den 24 december, kan give meget leg på denne dag hvor børn kan være ret utålmodige.

Fra: 239 kr.​

giv en sjov julekalender med Anna og Elsa til pigen

​Frost julekalender til pigen

​Frost/Frozen er et hit blandt mange piger, og bliver sikkert ved når film nr. 2 udkommer. Det med Frost starter omkring 3 års alderen, hvor du kan give en kalender med 24 små plastik ting som hun vil elske højt, netop fordi det er Frost. Et stort hit til de helt små fra 3 - 4 år.

Fra: 151 kr.​

giv den populære Paw Patrol kalender til børn

​Paw Patrol

​Paw Patrol julekalenderen er et hit til både drenge og piger, og de fleste børn kender de populære figurerer fra Ramasjang. Eneste ulempe ved denne kalender er, at den bliver utrolig hurtigt udsolgt.

Fra: 349 kr.​

giv drenge og piger den sjove Ramasjang julekalender

​Ramasjang julekalender

​En anden populær julekalender fra DR kanalen, er ​Ramasjangs egen julekalender. Du får en sjov papkasse med de velkendte figurer, hvor du finder 24 små poser med forskellige kalendergaver indenfor de mange temaer.

Fra: 179 kr.​

giv skatteøen julekalender fra Playmobil til ham

​Playmobil julekalender

Hvis drengen eller pigen som du skal finde en julekalender til, elsker at lege med Playmobil, så er det selvfølgelig sådan en kalender med sjovt legetøj, som du skal give. Du finder mange forskellige temaer til både drenge og piger i Playmobil julekalendere.

Fra: 179 kr.​

Giv en julekalendere med sjove bondegårdsdyr

​Schleich julekalendere

​Det tyske Schleich laver meget sjovt legetøj til forskellige aldersgrupper. Disse ting finder du selvfølgelig også i julekalender form, hvor en julekalender med bondegård, heste eller lignede tema, måske er den perfekte julekalender til ham eller hende.

Fra: 299 kr.​

giv drenge pakkekalender med legetøj til jul

​Rasmus Klump 

​Rasmus Klump er den søde velkendte figur, der har eksisteret stort set altid. Hvorfor ikke give den lille pige eller dreng en julekalender med Rasmus Klump samlefigurer i træ, som netop er, hvad du finder i de 24 gaver. En sød og sjov ide der måske er et hit til dit barn.

Fra: 249 kr.​

Giv den sjove disney julekalender med små bøger

​Disney kalender med bøger

​Til den lille der elsker at læse, kunne du give Disney julekalenderen. Denne kalender indeholder 24 små bøger fra Disney store univers af fortællinger. En sjov og god julekalender der måske vil overraske dit barn positivt hver december morgen.

Fra: 249 kr.​

giv den sjove pixi pakkekalender til den helt lille

​Pixi julekalender til de små

Hvis du leder efter en sød julekalender der kan holde til at blive smagt på, så er Pixi julekalenderen måske velegnet. Legetøjet heri består af 24 små pixi bøger i pap, som kan være den sjove underholding i december for den lille.

Fra: 179 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Legetøj julekalender
Bedømmelse
51star1star1star1star1star