• Home  / 
  • blog
  •  /  Oplevelser i adventsgave

Oplevelser i adventsgave

giv de gode oplevelser i adventsgave

Leder du efter den anderledes, unikke eller sjove søndagsgave til ham eller hende? Oplevelser i adventsgave kan måske være det helt rigtige valg. Oplevelser er nemlig som ordet siger, en ting der er forbundet med noget spændende, fedt, afslappende eller sjovt.

Du finder mange forskellige typer af oplevelsesgaver i lige så mange forskellige priser. Det er en moderne gaveform der kan bruges både som julegave til hende, som de kan være den fede afventsgave til forældre, teenageren eller til mor.

Forskellige oplevelser til adventsgaven

Vi har fundet et udvalg af forskellige oplevelser der alle kommer i et fornuftigt prisleje i den lave prisklasse indenfor oplevelsesgaver.

køb en fed lærerig oplevelsesgave

​Flødebolle kursus

​Hvis du søger en anderledes, afslappende og lærerig oplevelse til din mor, far, kæreste eller måske en god veninde, så kunne et kursus i at lave flødeboller være den gode gaveide. En spændende og anderledes adventsgave der måske bliver det store hit ved modtageren.

Fra: 299 kr.​

køb de smagfulde oplevelser i gave til hende eller ham

​Chokoladesmagning Peter Beier

​En anden ide til adventsgaven indenfor oplevelser, kan være en udsøgt chokoladesmagning ved Peter Beier. En gave i samme niche som flødeboller kursus, for chokoladesmagning ligger indenfor de eksklusive og udsøgte gaveideer.

Fra: 299 kr.​

køb den fede tur i Horsens statsfængsel i gave

En tur i fængslet oplevelse

​Hvorfor ikke give en oplevelse ind bag murene i det gamle statsfængsel i Horsens? En perfekt gaveide til ham eller hende der bor i Jylland. Her kan der opnåes en fornemmelse for livet bag tremmerne, som er noget der giver dig lidt mere indsigt i samfundet.

Fra: 149 kr.​

giv ølsmagning i adventsgave til mænd

​Øl / Whiskysmagning til ham

​Hvis du leder efter adventsgaven til din far, bedstefar, svigerfar eller måske til din kæreste, så giv denne. De fleste mænd kan lide øl, hvor et besøg og ølsmagning på et minibryggeri, kunne være den sjove oplevelse for ham og en kammerat.

Fra: 150 kr.​

giv pigen en fed biograf oplevelsesgave

​Biograftur

​Giv et gavekort til biografen for hvem elsker ikke at se god film? Film skal opleves på det store lærred og gode lyd, hvor popcorn og cola næsten er selvskreven. En perfekt adventsgave til børn, teenagere og voksne der godt kan lide at se film.

Fra: 289 kr.​

giv en guidet tur i københavn med hjemløs som anderledes gave

​Guidet tur af hjemløs i København

​En spændende oplevelsesgave der kan være velegnet til de fleste, er en guidet tur rundt i København med en tidligere hjemløs. Her byder oplevelsen dig på, at opleve København fra en lidt andet synsvinkel end de fleste måske plejer.

Fra: 140 kr.​

køb den perfekte gave til ham

​Barbering med stil

​En eksklusive oplevelsesgave til ham er den klassiske og eksklusive barbering med stil. Her får han en rigtig barbering med klud, varme, kost og kniv, som ofte selv den mest sensitive mand, kan få nydelse ud af.

Fra: 399 kr.​

Køb en vinsmagning oplevelse i gave

​Vinsmagning

​En vinsmagning er velegnet både til ham eller hende der elsker druens egenskaber og smag. Her bliver der budt på viden om druerne, brygningen og selvfølgelig også smagning på forskellige lækre vine fra en speciel egn eller land.

Fra: 399 kr.​

køb den lækre luksus brunch i gave

​Luksus brunch

​Hvis du leder efter oplevelsesgaven til din kæreste, kone eller mand så kunne en brunch oplevelse være det helt rigtige at give. Hvad er bedre at få i adventssøndag fra kæresten, end en afslappende formiddag med den lækre morgen/middagsmad på cafe?

Fra: 399 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

​Klatring

​Til den aktive person der gerne vil bruge kroppen og lære nyt, kunne du give en indendørs klatringsoplevelse der foregår i København. Her finder du den store indendørs klatrehal der danner rammen om mange fede timers sjov og fysisk udfoldelse.

Fra: 199 kr.​

giv en bridgewalking oplevelsesgave

​Bridgewalking

​Søger du den helt unikke oplevelse som de færreste har prøvet, så er det Bridgewalking ved Lillebælt. Her kommer du op og gå på den Gamle Lillebæltsbro, hvor trafikken og tog passerer under dig. En fed og sjov oplevelse der ikke glemmes med det samme.

Fra: 279 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Oplevelser adventsgave
Bedømmelse
51star1star1star1star1star