Den søde og gratis bryllupsgave til parret

Den søde og gratis bryllupsgave til parret


Denne artikel indeholder annoncer.

Står dine gode venner, søskende eller anden familiemedlem overfor at blive gift snart? Det kræver selvfølgelig en masse forberedelse for brudeparret, der heldigvis kan klares noget nemmere i dagens Danmark med online værktøjer som f.eks. her på Bryllupsklar. Et bryllup ved dine venner, bror, søster, børn, kusine eller anden person, kræver selvfølgelig også at du finder en god bryllupsgave.

Udvalget af gaveideer til bryllup er ret stort. Du kan give den praktiske ting til husholdningen eller hjemmet, som brudeparret kan bruge i deres nye liv sammen. Det samme gør sig gældende med de flotte pynteting til hjemmet, helt ligesom oplevelsesgaver indenfor de mange forskellige kategorier kan være den flotte gave til den store anledning.

Men måske du ønsker at være mere kreativ med en sød gaveide, der varmer og kan være et godt minde? Det gør med garanti heller ingenting at ideen kan være ganske gratis eller meget billig. Brug den søde og gratis bryllupsgave til parret som du finder her.

Inspiration til en sød gratis bryllupsgave

I Århus har de forstået at gratis også kan være godt, for her får nye brudepar nemlig den gratis gave i form af parterapi. Du kan læse mere om det her på DR. Det lyder som lidt af en Århushistorie, men tanken og ideen er måske god, hvilket kun tiden kan vise. Det er selvfølgelig ikke en gave som du eller jeg kan give, for det ville være en noget malplaceret ting. Derimod kan du give en anden simpel og samtidig super sød gave til parret.

Gaveideen består af en meget simpel formel der er hurtigt lavet. Nemlig at du finder en flot indpakning der kan være noget så simpelt, som en pyntet papkasse der er lukket men med en åben revne ligesom en postkasse.

Papkassen fungerer helt ligesom en postkasse, for heri får du alle bryllupsgæsterne til at smide en personlig og sød hilsen i. Kassen kan forsegles når alle gæsterne har skrevet en besked, og så skal den først åbnes igen på deres 1 års bryllupsdag.

Gaven kræver ikke ret meget udover en flot indpakket kasse, nok papirlapper/små kort og en stak kuglepenne.

Gør det nemt, sødt og billigt

En yderst simpel, hurtig og nem gave at lave, som samtidig giver den gode glæde på deres 1 års bryllupsdag eller måske samtidig med deres morgengave til hinanden.

Du kan vælge at gøre dette til gaven hvis budgettet er stramt, eller som en sød tillægsgave der viser din omtanke og kærlighed til menneskerne der skal giftes.