Oplevelsesgaver til konfirmation

giv Oplevelsesgaver til konfirmation i gave

​Er du eller i inviteret til konfirmation(eller nonfirmation) her i April/maj ved familie eller bekendt? Så skal der selvfølgelig findes på en god gave til det unge menneske der bliver konfirmeret. Her kan du med fordel bruge den store inspiration af konfirmationsgaver som du finder her på Idegryden. 

Du kan med fordel finde inspiration i de kønsopdelte gaveideer til drengen eller pigen her

​Du burde være i stand til at finde mange gode ideer, som kan passe perfekt til ham eller hende. Men du kan også vælge qat give en anden populær ting i form af oplevelsesgaver til konfirmation. Oplevelser er hvad de fleste bruger deres penge på, og hvorfor ikke give den unikke og anderledes ting frem for f.eks. en konvolut med pengegave?

Oplevelser til konfirmationsgaven

Vi har fundet et udvalg af gode oplevelser der passer til de unge mennesker på 13-14 år. Tingene her kan stort set alle bruges både af en pige eller dreng, men et par af de nedenstående ideer er nok mest velegnet til enten ham eller hende.

køb en fed prøvedyk oplevelse i gave

​Prøvedyk

Hvis du mangler en god og lærerig oplevelse der måske kan blive en fremtidig interesse, så er et prøvedyk måske den perfekte gave. At dykke er noget de fleste af os godt kunne tænke os at prøve, og det gør sig selvfølgelig også gældende for en del teenagere.

Fra: 599 kr.​

giv den fede Helikopter oplevelse i gave

​Helikopter tur

​At prøve en helikopter tur hvor du får set landskabet på en anderledes måde, kan være den fede oplevelsesgave til teenagedrengen eller pigen. Giv denne sjove tur som en uforglemmelig oplevelse til ham eller hende der ikke lider af fly- og højdeskræk.

Fra: 449 kr.​

køb den lækre luksus brunch i gave

​Luksus brunch for 2

Hvis du mangler en god afslappende oplevelse til pigen eller drengen, hvorfor så ikke en luksus brunch for 2? Her kan han eller hun få en hyggelig tur på cafe og føle sig voksen sammen med en veninde eller kammerat.

Fra: 299 kr.​

giv ham den sjove oplevelse i konfirmationsgave

​Burger for 2

​Et alternativ til brunch kan være burger for 2 på Sunset. Det giver også en sjov tur i byen hvor der bliver slappet af som næsten voksne mennesker som passer meget godt til hele konceptet omkring konfirmation eller nonfirmation.

Fra: 136 kr.​

giv den sjove bodyflight oplevelse i gave til hende

​Bodyflight

​I Roskilde finder du Danmarks eneste "åbne" vindtunnel, hvor vi civile kan prøve den sjove oplevelse af vægtløs tilstand. En fed oplevelse der ikke kræver nogen super fysik eller andet, og er super sjovt at prøve.

Fra: 445 kr.​

Køb en Flyboard oplevelse i gave

​Flyboard

​En anden sjov oplevelse der er bedst at prøve om sommeren, er flyboard. Her kan du flyve henover vandet, hvilket ikke kræver nogen fysisk udmærkelse, men den tekniske er hvad der er bliver testet. En anden sjov gaveide der med garanti vil underholde den aktive teenager.

Fra: 999 kr.​

køb den sjove klatre oplevelse i gave til det unge menneske

​Klatre oplevelse

​Til drengen eller pigen der elsker at have det sjovt og blive fysisk udfordret, kan klatring indendørs eller i skoven, måske være året sjove konfirmationsgave. Nordens største indendørs hal finder du omkring København, helt ligesom du finder andre muligheder for at klatre i naturen.

Fra: 350 kr.​

Giv den fede e-sport gamer oplevelse i gave

​CS:GO træningsdag hos Tricked

​Konfirmationsgave oplevelsen til drengen der elsker at game, hvilket gælder rigtig mange drenge, kan være den sjove træningsdag hos Tricked E-Sport. Her kan han få en fed oplevelse om Counter-Strike, og måske det bliver den uforglemmelige gave for ham.

Fra: 1399 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Oplevelsesgaver til konfirmation
Bedømmelse
51star1star1star1star1star