Julegaver til mor

find de gode julegaver til mor

​Hvorfor ikke give en af de gode julegaver til mor som glæder hende her i 2018? Der findes rigtig mange forskellige ting som du kan give glæde hende med på juleaften, og du kan søge mere inspiration i vores andre indlæg indenfor gaver til kvinder i alle aldre:

​15 Julegaveideer til mor

Her nedenfor har vi samlet et udvalg af gode ideer der passer til den unge mor med små børn, mor med voksne børn, den ældre mor eller måske gaveideer til din svigermor eller anden.

giv noget eksklusivt te i gave

​Lækker te til hende

Hvis du mangler en sød og billig julegave til din mor der drikker te, hvorfor ikke give noget eksklusivt økologisk te til hende? Der findes meget lækkert te, hvor du online ved Teacup kan gøre det nemme og gode køb.

Fra: 40 kr.​

en taske er en god gave til veninde 15 år, 30 år eller 60 år

​Flot taske

​Tasker siges at være en stor passion for mange kvinder. Og en god praktisk taske der samtidig tager sig godt ud, er noget alle har brug for. Her kan du give den smarte taske der måske skal indeholde hendes computer, eller som det smarte valg til indkøb.

Fra: 400 kr.​

køb den dejlige fiskespa oplevelse til hende

​Fed oplevelse

​Kan hun godt lide at komme ud af huset og opleve ting, så kunne en oplevelse måske være den perfekte julegave til at ligge under juletræet. Du kan give de lækre velvære oplevelser, eller måske et sjovt madkursus? Det er uendelige muligheder og helt sikkert også noget din/jeres mor vil kunne lide.

Fra: 140 kr.​

giv hende noget lækkert til køkkenet i julegave

​Smart køkkenudstyr

​Køkkenudstyr er noget alle skal bruge, og måske det er en gave til moderen der har alt, så er udstyr oplagte julegaver. Her kan det være kaffe udstyr, knive, service eller en ny smart køkkenmaskine eller eksklusiv espresso?

Fra: 50 kr.​

køb det sjove kaffekursus i gave til hende eller ham

​Kaffeudstyr

​Elsker hun kaffe og kan ikke leve uden minimum et par kopper hver dag? Så ønsker hun nok også god kvalitet kaffe. Her kan du give det eksklusive kaffe eller kaffeudstyr så hun kan skabe den perfekte kop kaffe hver dag.

Fra: 100 kr.​

giv hende en lækker parfume i julegave

​God parfume

​Måske en god ny parfume i duft type som er hendes foretrukne, er den gode julegave til mor der ikke mangler noget. En god gave der passer til de helt unge, som det kan være en praktisk gave i hverdagen til pensionisten.

Fra: 130 kr.​

køb noget godt bageudstyr i gave til hende der elsker at bage

​Bageudstyr

​Er hun vild med at bage? Så kunne noget fedt bageudstyr fra Mette Blomsterberg webshoppen måske være julegaven der vækker glæde. Giv hende noget nyt, smart eller super praktisk som måske også kan bruges sammen med børn eller børnebørn.

Fra: 40 kr.​

giv din mor en god bog i julegave

​Bøger

​Elsker hun at læse, eller måske hun har alt hvad hun skal bruge, så er gode, spændende eller interessante bøger alt en god gaveide. Du kan vælge at give hende en bog fra listen der anbefalet af Obama som årets lækre bog gave der giver timers af underholdning.

Fra: 100 kr.​

giv en smart robot støvsuger i julegave

​Hjælpende robot

​Robotterne er kommet, og hvorfor ikke forkæle din mor med en robot. Her kan det være til græsplænen, støvsugning, gulvvasken eller andet. Det er en dyr julegave til hende, men dog også super smart og praktisk, især til ældre damer.

Fra: 1799 kr.​

køb hudpleje i søndagsgave til hende

​Lækker hudpleje

​Giv hende noget lækkert hudpleje til jul. Her kan du give en eksklusiv dag- eller natcreme. Du kan også vælge at give en god fed håndcreme, der kommer i både billige og dyre prisklasser, og egner sig også som den gode adventsgave til din mor.

Fra: 50 kr.​

giv hende et eksklusivt tørklæde i gave

Eksklusivt tørklæde

Hvis du vil en lækker eksklusiv ting der pynter, så kunne et elegant Besos eller Cashmere tørklæde måske være det rigtige til hende. Tørklæderne kommer i den høje kvalitet og design, hvor prisen selvfølgelig følger med.

Fra: 500 kr.​

giv noget lækkert garn i gave

​Garn

​Til mor eller bedstemor der elsker at slappe af med strikketøjet, her er garn og opskrifter selvfølgelig oplagte julegaveideer. At give den personlige julegave som hun kan få glæde af i hverdagen, er ofte den bedste julegave til hende.

Fra: 30 kr.​

giv hende en praktisk pandelampe i gave

​Pandelampe

​Til kvinden der elsker at løbe regelmæssigt, her er en pandelampe ofte uundværligt gennem de mørke tider om vinteren. En god billig julegave til din mor, som hun kan bruge til sin store passion.

Fra: 89 kr.​

giv de smarte hjælper i julegave til seniorer

​Hjælpemidler til seniorer

Hvis din eller jeres mor er senior, kunne hjælpemidler til at gøre hverdagen nemmere, være oplagte ideer til hendes julegave. Her kunne det være en skråpude der hjælper hende, eller noget til det aktive udeliv.

Fra: 100 kr.​

køb en smuk vase som den lækre pyntegave til hjemmet

​Ting til hjemmet

​Noget praktisk, smukt eller afslappende til hjemmet er en af de bedste gaveideer til alle anledninger. Det gør sig selvfølgelig også gældende til din mor, hvor du kan give hende noget som hun ønsker eller mangler i hjemmet.

Fra: 70 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
Julegaver mor
Bedømmelse
51star1star1star1star1star