Idegryden er støttet af vores læsere. Hvis du køber via henvisninger i vores artikler, modtager vi et annoncehonorar Læs mere her.

Hvad skal du give en pige i julegave?

Hvad skal du give en pige i julegave?


Denne artikel indeholder annoncer.

Hvad skal du give en pige i julegave? Gaveideer til børn noget som utrolig mange kæmper med at finde til både fødselsdage og juleaftener. For meget få personer er det dejligt nemt, da de enten altid giver det samme eller kender personerne utroligt godt.

Men selv om du kender personerne godt, så kan det alligevel være svært at finde på den rigtige gave. Dernæst kommer problemet med hvad du kan give en dreng i gave, og hvad man kan give en pige. Ofte kommer gaverne rigtig meget an på alderen, hvor du med fordel kan finde vores opdelte gaveideer til respektiv alder, hvor du finder indlæg som gaver til 1 årige og op til 80 år. Derfor har vi lavet en lille guide til dig, så du kan få nogle gaveideer til en pige i de forskellige aldersgrupper.

Under 2 år

find den rigtige julegave til den lille pige

Gaver til baby, 1 og 2 årige piger skal der ikke så meget til. Ofte bliver pigen mere glad for selve indpakningen end for selve gaven. Af legetøj finder du rigtig mange sjove ting indenfor legetøj. Til babyen ligesom den 1 og 2 årige pige, er det legetøj der styrker motorikken, sanserne og kreativiteten. Her er pegebøger godt til babyen, hvor puslespil til hver aldersgruppe er et sikkert hit som sjov for den lille. Det kan det også være en god gaveidé med penge, gavekort, tøj eller lignende, da det er dyrt for forældrene hele tiden at skulle købe noget nyt.

Gaveideer til alderen kan være:

2 – 5 år

årets julegave til pigen kunne være legetøj

Fra 2 års alderen og op, er gaverne absolut mest til barnet frem for de praktiske ting til forældrene. Her skal du overveje nøje hvad pigen kan lide, og selvfølgelig også styrker barnet i forhold til alderen.

Hvis hun elsker at lege med dukker og tilbehør til dukkerne, kunne det være en idé. Er barnet vild med kjoler og udklædning, hvilket for alvor slår igennem fra børnehavealderen, kan du købe nogle nye kjoler hvor især prinsessetemaer som Frost er en af favoritterne.

Er hun vild med at læse, kan du køber bøger og så videre. Hvis du er i tvivl om, hvad pigen kan lide, kan du altid bare prøve dig frem til noget mere generelt. Hvis barnet stadig ikke er helt glad, kan gaven altid byttes til noget sjovere.

Specifikke ting kan være:

6 – 9 år

ved du ikke hvad du skal give pigen i julegave?

Her er legetøj og ting til skolen et hit som den gode julegave til barnet. Legetøj der giver sjov, gælder både den indendørs som den udendørs leg. Rulleskøjter eller løbehjul er et hit både til den 6 som den 9 årige pige. Sjove spil der styrker barnet er også et hit til stort set alle piger, hvor især de velkendte ting fra Ramasjang er noget piger elsker.

Du kan også give nogle af disse ting:

10 -13 årige

hvis du er i tvivl om hendes julegave så køb legetøj

Tweens alderen byder på en helt anden gaveform, hvor de selvfølgelig er forskel på gode gaveideer til 13 årige piger som ideerne til den 10 årige pige. Når pigerne kommer i denne aldersgruppe, begynder det dog ofte at handle om moden. Det betyder, at du skal begynde at tænke på, hvad andre piger i denne alder kan lide. Du skal virkelig også sørge for at købe noget alderssvarende, da pigen vil blive meget skuffet for at få noget, som var på mode for et par år siden, eller som passer til en yngre person.

Til teenageren

En julegave til en teenagepige kan være kan være stort set alting indenfor dennes hobby, interesser og de velkendte ting til aldersgruppen.

Gavekort er et hit, hvor det kan være mode eller skønhed. Et gavekort betyder nemlig, at hun kan få en shoppetur med veninderne. Dog kan gavekort virke kedeligt som gave til ligge under juletræet, men er dog noget nemmere frem for at skulle bytte en trøje, mascara eller andet.

Hobby ting som hesteudstyr, træningsudstyr eller andet er velkendte ting at give. Helt ligesom gadgets til telefonen og lignede praktiske ting til hverdagen ofte er perfekt som gaver til hende der har alt eller intet.

Se vores indlæg med et hav af specifikke gaver til teenagere fra 14 til 19 års alderen i indlægget her: Gaveideer til teenagere