Brug kål som pakker

3 år siden
0 kommentarer
Kristian Petersen

Kokkekniven.com

På arbejdet bruger vi meget spidskål, rødkål, sommerkål og savoykål som indpakning af andre garniturer og herhjemme er knægten vild med de små pakker, hvor der er "gaver" indeni.

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Tags

Tips og tricks

Prøv også

  • Tangsnacks af ristet vingetang
  • Stegt andebryst med græskarmos og stegt fennikel i æblemost.
  • Æbleflæsk med pulveriseret savtang
  • stegt selleri
  • Norske klejner med citronmelisse & æbleglasur
  • Hvide asparges med mælkebøtteblademos (pesto)