Nem og lækker garniture - lyn bagte Spidskål

4 år siden
5 kommentarer
Lisbeth Andersen
Lisbeth Andersen

University College Sjælland - Studernede Ankerhus

Spidskål smager himmelsk, især når det tilberedes nænsomt, så det beholder sin naturlighed, sprødhed, saft og smag. Spidskål er mild i smagen og derfor også børnevenlig.
Her er et tip til en lækker måde at tilberede sin kål på.
Spidskål deles i 4-6 stykker, fordeles på bageparpir i et ildfast fad, rapsolie fordeles over kålstykkerne og drysses herefter med groft salt og frisk kværnet peber.
Bages ved 180 grader i 10-15 min. Herefter er det klar til servering, rigtig lækkert tilbehør....og er en vinder hver gang, selv børn er vilde med det!

Kommentarer

  1. Kirsten Holm, 2 år siden

    Smager herligt. Kommentaren ved spisebordet i aftes: "Kan vi få det igen i morgen"?

  2. Kirsten Holm, 2 år siden

    Smager herligt. Kommentaren ved spisebordet i aftes: "Kan vi få det igen i morgen"?

  3. Kirsten Holm, 2 år siden

    Smager herligt. Kommentaren ved spisebordet i aftes: "Kan vi få det igen i morgen"?

  4. Hanne Winsløv, 4 år siden

    Smid jævnligt et sommerkål i ovnen. Det er rigtig god basismad at have i køleskabet. Den bagte kål i små terninger er meget bedre i salater end kedelige grønne salathoveder uden smag. Idag blandede jeg med terninger af kyllingefilet, dressede med olie og æbleeddike og dryssede med thaikrydderi - og spiste blandingen med fuldkornssphagetti. Lynhurtig hverdags/restemad.

  5. Hanne Winsløv, 4 år siden

    Børnevenlig - helt rigtigt, en smag og sprødhed som børn kan lide.

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Tips og tricks

Prøv også

  • Kornsalat med grønkål, stikkelsbær og strandengsurter
  • Fladbrød med grøntsager og søsalat, hertil smørstegt kyllingelever
  • Tangkylling og Madsalat med Savtangspesto
  • Vildtfanget havørred, graved som tartar.
  • Stikkelsbær- eller blommetrifili
  • Slethvar  med perlespelt og grønne asparges