Tilbehør til aftensmad

4 år siden
0 kommentarer
Per Vesterberg

Mig selv

1 dl Bulgur
1 dl røde linser
3 dl vand
Salt.
Koger i 12 min.
Sluk for varmen og lad dem så yderlige 12 min.

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Tips og tricks

Prøv også

  • Syltede gulerødder i egen lage
  • Tynde kødruller med mør dansk Fingertang og dressing
  • Stikkelsbær- eller blommetrifili
  • Ristet brød med krydderurtesmør, syltet laks og vilde urter
  • Frugtboller med tørrede bær og pære
  • Søsalat på halve tomater flankeret af søl