Tilbehør til aftensmad

4 år siden
0 kommentarer
Per Vesterberg

Mig selv

1 dl Bulgur
1 dl røde linser
3 dl vand
Salt.
Koger i 12 min.
Sluk for varmen og lad dem så yderlige 12 min.

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Tips og tricks

Prøv også

  • spelt asparges og skvadderkål
  • grillet ørred med brændenælder
  • Kvansalt
  • Tangsalt erstatter kompetent det hvide køkkensalt
  • Brunkål med pulveriseret Savtang og flæsk
  • Frikassé med svinebov og spidskål