Tilbehør til aftensmad

4 år siden
0 kommentarer
Per Vesterberg

Mig selv

1 dl Bulgur
1 dl røde linser
3 dl vand
Salt.
Koger i 12 min.
Sluk for varmen og lad dem så yderlige 12 min.

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Tips og tricks

Prøv også

  • Grydestegt skovdue med blomkål og mormordressing
  • Kammuslinger med purpurhinde på hjemmebagt fladbrød
  • Røget laks med radiser, brøndkarse og brød med rygeost
  • Spejlæg med blæretang og vilde urter
  • Salat med varmrøget fisk
  • Jordbær