Tilbehør til aftensmad

3 år siden
0 kommentarer
Per Vesterberg

Mig selv

1 dl Bulgur
1 dl røde linser
3 dl vand
Salt.
Koger i 12 min.
Sluk for varmen og lad dem så yderlige 12 min.

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Tips og tricks

Prøv også

  • Bagt torsk med selleriremoulade
  • Smilende æg med kommen og ramsløgblomstersalt
  • Syltet laks med kartofler og tangsovs
  • Rødkålssalat med Enokisvampe, flæsk og multikærnebrød
  • Kærnemælksrand med hyldeblomst og hindbær
  • Torsk i Vingetang