Ny Nordisk Hverdagsmad
Frisk kulmule med nye kartofler, spidskål og vilde urter

Oprettet 27. May 2011
1 kommentar
1 medlem har bedømt denne opskrift.
Frisk kulmule med nye kartofler, spidskål og vilde urter

Lis, der er heller ingen tang i den her mad, lige som der ikke er i din seneste opskrift. Jeg har også fået tang nok for i dag af både blæretang og vingetang og hvad ved jeg af godt. Det er Margot der har lavet maden. Hun er begejstret for din æggecreme i din nyeste opskrift så meget, hun "truer" med at gøre den efter i weekenden. Det plejer at holde stik.
Det fede ved Margots mad her er, det smagte himmelsk. Ristet spidskål med vildurtesalte i rapsolie som sovs til de nye kartofler, smumf hvor det smager af meget, der gør en alvorligt lokalgodt.
I øjnene kombineret med det neurale netværk for smag, gør det det samme gode at se på billedet af dit seneste værk, som det givet ville være at have det i munden at tygge på og smage lang tid efter på.

Ingredienser

frossen kulmule, spidskål, nye kartofler, persille og viol fra haven, rapsolie, vildurtesalte

Fremgangsmåde

Margot er oprettet i gryden som aktivt medlem med profil. Find hende på søgenavnet Margot Johansson og skriv der til hendes mailadresse, om du mere detaljeret er interesseret i, hvordan hun laver hendes mad. Jeg leverer her egentlig bare billede af det og historie om det.

Tilberedningstid

Hun gjorde det ret hurtigt efter hun kom hjem fra arbejde ved 17 tiden og var færdig med maden til 18 tiden

Antal personer

2

Kommentarer

  1. Lis Klein

    Lis Klein, 3 år siden

    Jeg har skrevet til Margot, da jeg synes hendes opskrift bør komme i "gryden" da vi spiser al for lidt kål - er det godt med en påmindelsen om denne gode grøntsag som jeg selv bruger ofte. Kål giver en god smag til maden. Kål og fisk er rigtig godt sammen.

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Aftensmad (187)

Tips og tricks

Prøv også

  • Brændenældepesto
  • Brødkage med æbler
  • Langtidsstegte stegeben med tang af kødblad og grønkålsalat med perlespelt
  • Rullepølse på rugbrød med drys af ristet granulat af vingetang
  • Paté på rugbrød med blomstrende brøndkarse
  • Hellefisk med søl tang, kirsebærgelé med fingertang og urter