Ny Nordisk Hverdagsmad
Kernemælksrand med hyldeblomst og hindbær

Oprettet 20. February 2011
0 kommentarer
1 medlem har bedømt denne opskrift.
Jonas Astrup
Jonas Astrup

Meyers Madhus, OPUS
Kernemælksrand med hyldeblomst og hindbær

Saften af hyldeblomst kan erstattes med andre typer saft, så her er i rig mulighed for variation.

Ingredienser

Du skal bruge:

1 blad husblas
1/2 dl piskefløde
1 ½ dl kærnemælk
½ dl hyldeblomst saft

100 g hindbær

Fremgangsmåde

Læg husblas i blød i koldt vand. Kog fløden forsigtigt op, og pisk hyldeblomstsaft i. Tag gryden af blusset, vent et øjeblik, og rør så den udblødte husblas ud i fløden. Lad det køle af til stuetemperatur. Hæld derefter fløde og husblas over i kærnemælken, mens du pisker. Fyld massen i en skål, og stil den på køl i minimum 4 timer, til randen har sat sig.

Spisetid: Pynt randen med friske hindbær, og servér.

Antal personer

2

Tilføj en kommentar

Tilføj billede eller video?

Billedet skal være mindst 250 pixels bredt og højt.

Her kan du indsætte videoens "embed code".

Du er ikke logget ind. Hvis du allerede er medlem så log ind for at skrive en kommentar. Hvis du ikke er medlem så skriv skriv dit navn og e-mail adresse nedenfor.

*: Feltet skal udfyldes

Kategori

Dessert (47)

Tips og tricks

Prøv også

  • Ristet torskerogn med remo
  • Broccoli carpaccio
  • Grydestegt skovdue med blomkål og mormordressing
  • Rabarber med marengs
  • Æbleflæsk med kværnet, ristet søsalat og søl
  • Bagte æbler med tyttebær