• Home  / 
  • blog
  •  /  Mangler dine børn de bedste halloween kostumer? Find inspiration her

Mangler dine børn de bedste halloween kostumer? Find inspiration her

Er tiden ved at nærme sig oktober, og ser dit barn rigtig meget frem til halloween? Halloween er efterhånden blevet mere og mere populært i Danmark. For mange mennesker kan det minde frygteligt meget om fastelavn, og der er da også mange ting, der ligner hinanden på kryds og tværs af de to højtider; folk klæder sig ud i farverige kostumer, og der skal ofte indsamles en større bunke slik.

Men til halloween slås der ikke katten af tønden, der holdes dog en form for halloweenfest. Lige netop derfor er halloween altså en særpræget begivenhed, som må fejres helt på sin egen måde. Og det kræver ordentlige halloween kostumer til både børn og voksne. 

Alle aldersgrupper kan få glæde af denne højtid, men børn virker især til at være ekstra glade for halloween. Så hjælp dit barn med at få sig en rigtig god halloween ved at hjælpe dem med at kigge de mange forskellige muligheder du har, når det kommer til halloween kostumer. 

Prinsesse kostume Marie Antoinette – bliv prinsesse for en dag

Prinsesse kostume Marie Antoinette – bliv prinsesse for en dag

Hvorfor ikke lade dit barn lære lidt, når de vælger deres Halloween kostume? Et fint prinsesse Antoinette kostume ville se rigtig yndigt ud på din lille datter, og hun vil komme til at føle sig som en rigtig prinsesse på dagen.

 

Samtidig kan du også lade det være en lille lærerig oplevelse, hvor I sammen undersøger, hvem prinsesse Antoinette egentlig var, og hvorfor der i dag findes halloween kostumer til børn af hende. Dette er en satin kjole, som har mange smukke lag, flæser og sløjfer, der helt sikkert vil falde i din datters smag. Husk at flette håret eller at sætte det op i en fin hårstil, som ville gøre prinsesse Antoinette stolt. Antoinette var trods alt meget glad for at vise sine bedste sider frem og gjorde meget ud af hendes eget hår.

Dyrekostume Triceratops Dinosaur - lad urtiden komme tilbage

Dyrekostume Triceratops Dinosaur - lad urtiden komme tilbage

Når man taler om historien om fortiden…. Hvorfor ikke gå endnu længere tilbage i tiden til dengang dinosaurerne stadig vandrede på jorden og hvor mennesker slet ikke var blevet til endnu?


Har du en lille datter eller søn, som er helt opslugt af urtiden og dinosaurer? I så fald er dette det perfekte kostume til dem. De smarte og uhyggelige kostume passer til børn i str. 3 – 8 år, så der er rig mulighed for at finde det perfekt dinosaurkostume til dit barn.Mal deres hænder, fødder og eventuelt deres ansigt i en grøn farve, som matcher selve dinosaurkostumet. På den måde fuldender du rigtig Halloween kostumet og lader dit barn stå ud fra mængden ved at lade dem have et rigtig fint kostume.

Pirat kostume m. sværd - gå planken ud med et fint piratkostume

Pirat kostume m. sværd - gå planken ud med et fint piratkostume

Hvem er ikke fascineret af pirater og de vilde eventyr de kom ud for ude på bølgen blå? Det er sjovt at kunne få lov til at lege pirat for en dag og fyre alle de forskellige sætninger af, som de sagde dengang. 


Så splitte mine bramsejl om det ikke var en god ide at få klædt din søn eller datter ud i et sådant kostume. De vil med garanti finde de rigtig humoristisk.

Husk endelig at få fat i en klap, som de kan sætte for øjet. Der medfølger et legetøjssværd, så kostumet rigtig kan blive fuldendt. Kostumet er designet af Travis Designs og passer til børn i alderen 2 – 8 år.


Pirater var ikke kendt for at have den allerbedste hygiejne, så måske du kunne smøre en smule brunt pulver eller makeup på barnets arme og ben, som kan efterligne sod og lignende? Det er de små detaljer, der gælder, når der skal skabes et fantastisk kostume.

Prinsesse kostume orientalsk – lad dig inspirere af asiatisk kultur

Prinsesse kostume orientalsk – lad dig inspirere af asiatisk kultur

Har din familie rødder i Asien? Eller vil du bare gerne lære dit barn om fremmede kulturer? I så fald kunne det være rigtig rart med et fint kostume, som kunne afspejle netop dette.Der er mange halloween kostumer til børn, som kan være med til at afspejle ens egen kultur. Et flot orientalsk prinsessekostume kunne for eksempel være en god mulighed for dig, som gerne vil vise sin asiatiske baggrund frem. Ved at lade dit barn klæde sig ud i et kostume, der reflekterer den kultur og baggrund de selv kommer fra, så lader du også dit barn komme i nærmere kontakt med det egne rødder.


Kostumet er designet af Travis Designs, og det findes i str. 3 – 8 år. Hvis du vælger dette smukke kostume, kan du være sikker på, at du sender den smukkeste prinsesse til halloween festen.

Pippi Langstrømpe børnekostume - en god børneklassikker

Pippi Langstrømpe børnekostume - en god børneklassikker

Langt de fleste danskere er vokset med en eller anden for relation til den gode Pippi Langstrømpe. Måske har vi fået bøgerne om hende læst højt, da vi var små. Eller måske har vi set hende og hendes hest i en god film, hvor Pippi klarer alle de onde mænd og kommer ud på toppen.


Hvis dit eget barn er vokset op med en stærk relation til Pippi og selv er blevet meget glad for den rødhårede og fregnede pige, så kunne det være en god ide at klæde hende ud i netop sådan et kostume. 


Husk endelig at få fat i en fin paryk også! Ingen har hår præcis lige som Pippi. Hvis dit barn i forvejen er rødhåret, så kan det dog måske godt gå hen og flette det i nogle fine fletninger. Og mal så lige nogle fregner hen over barnets næse og kinder. Det er detaljer der gør det!Udklædningen findes i str. 98 – 104.

Disney Junior Vamperina kostume - lad uhyggen komme frem

Disney Junior Vamperina kostume - lad uhyggen komme frem

Hvis du og dit barn gerne vil dyrke den mere uhyggelige side af halloween og virkelig understrege, at Halloween er altså en tid med lidt mørke og uhygge, så er der skam også rigeligt med halloween kostumer til børn, der reflekterer dette. Din datter kan for eksempel blive til en fin vampyrpige. Hvem siger at Greve Dracula ikke havde en datter eller fjern slægtning? 


Hvem har ikke altid haft lyst til at drikke lidt blod, der kan få hugtænderne til at springe frem, så vi kan fortære vores fjender? Det kan selvfølgeligt også være, at din datter er en god vampyr, som bruger sin uhygge til at skræmme de andre monstre? Ligegyldigt hvad har dit barn en god chance for at modtage prisen for det mest uhyggelige kostume med dette Disney Vampyr kostume, som findes i størrelse 2 – 6 år. 

Banan kostume – festlige halloween kostumer til voksen

Banan kostume – festlige halloween kostumer til voksen

Halloween er ikke kun for børn. Voksne kan skam også godt lege med og hvis du selv godt kan lige at klæde dig ud i et sjovt kostume, så er Halloween en god undskyldning for at gøre dette!


Hvis børnene er små, så ville du måske også finde det tryggest at gå rundt sammen med dem, når de går fra hus til og hus og beder om slik. Og så er det bedst lige at hoppe i et kostume selv. Eller hvis du holder en Halloween fest derhjemme, hvor alle børnene er klædt ud, så er det da sjovt hvis du også lige hopper i et kostume, som er mere festligt end uhyggeligt.


Der er mange muligheder, når det kommer til at finde et godt Halloween kostume til voksne. Du kan for eksempel vælge at blive pirat eller en farverig fe for en dag. Det kunne være rigtig sjovt, hvis dit barn havde et lignende kostume på, så i på den måde ville matche hinanden. Eller hvis du altid har drømt om at være en banan, så er der skam også mulighed for det.

Læge kostume – lad dit barn blive dagens helt

Læge kostume – lad dit barn blive dagens helt

Helte er ikke kun noget vi møder i tegneserier og på storskærmen. De går skam rundt iblandt os i vores hverdag og de har mange roller. De kan være læger, sygeplejerske, brandmænd, politimænd og meget mere. Hvis dit barn drømmer om at blive til en af disse helte en dag og for eksempel blive til læge, hvorfor så ikke lade dem klæde sig ud i netop sådan et kostume?


Det kan gøre det nemmere for barnet at forstille sig en fremtid, hvor det er netop er virkeligt. Og så er det samtidig en god mulighed for at vise vores taknemmelighed for denne form for nutidens helte.Dette smarte kostume findes i flere forskellige størrelser – og hvis det skal gøres lidt mere uhyggeligt, kan du altid smøre lidt ketchup ud på tøjet. 

Find det perfekt kostume online

Ligegyldigt om du leder efter en sjovt, et uhyggeligt eller et unikt kostume til halloween, kan du finde det på nettet. 

Hos de forhandlere, som vi fremhæver, kan du endda finde disse til gode priser, så det ikke behøves at være dyrt at købe kostumer til hele familien. Vi håber, at du er blevet inspireret!

Læs også De 15 bedste Halloween-kostumer fra Hollywood udgivet af Elle.dk.

Denne side er anmeldt af: Asta Lorenzen Rating 5/5

4.6/5 (50 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: