Vi er partnerfinansieret. Sponsoreret indhold.

Idegryden er finansieret af vores partnere, og artiklerne anses dermed som sponsoreret indhold.

Billige adventsgaver til børn der kan bringe glæde

Billige adventsgaver til børn der kan bringe glæde


Vi er partnerfinansieret. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores partnere. Artiklen er derfor sponsoreret. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Læs mere

​Overvejer du at give børnene adventsgaver frem for en pakkekalender, nu de måske også får en chokolade eller anden julekalender? En hjemmelavet pakkekalender med 24 forskellige kalendergaver tager tid at lave. Og måske du ikke har tid til dette eller ønsker at julen skal blive for meget gaveræs, så er en julekalender og en gave på hver adventssøndag det gode alternativ. Vi har her på Idegryden fundet nogle billige adventsgaver til børn under 100 kr. hvor det burde være muligt at få et par ideer til de 4 forskellige pakker.

Billige adventsgaver til drenge og piger

​Ideerne du kan se nedenfor, kan du også med fordel bruge som inspiration til barnets eller børnenes julegaver, hvor du måske kan gøre et godt billig fund som han eller hun vil elske.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme