Crepejern test

Crepejern test


Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Hvis du vil style dit hår, kræver det elektriske hårapparater. Her er crepejern ikke så udbredt som krøllejerneller glattejern. Dog kan et crepejern være det gode valg til styling, hvor du ønsker specielle bølger eller skabe volume som f.eks. bølgejernet ikke kan klare.

Hvis du ønsker volume eller flotte specielle bølger i 2021, finder du hjælp i denne crepejern test / guide til at finde det bedste crepejern der kan style. Vi har samlet et udvalg af forskellige gode modeller ud fra uafhængige online tests, der har sammenlignet de forskellige modeller. Her finder du testvindere, og modeller der har scoret højt eller fået gode brugeranmeldelser.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

GHD Contour Crepejern

Crepejern der kan give det 80’er inspireret look med meget volume, tekstur og bølger, er blevet populært. Og helt ligesom med produkter til at style håret som en GHD føntørrer, glattejern eller krøllejern, finder du også den velkendte engelske GHD indenfor crepejern. GHD Contour crepejernet der vandt årets Beauty Accessory 2019 hos Danish Beauty Awards, er et stylingredskab til alle hårtyper og også i den dyre ende af prisskalaen.

Om GHD Contour Crepejern

GHD kvalitet

Crepejernet fra GHD kommer med den skånsomme keramiske varmeteknologi. Den giver et nemmere glid henover varmepladerne, så stylingen går hurtigere og håret beskyttes bedst muligt mod varmeskader. Helt ligesom den velkendte GHD teknologi giver dig en fast varmegrad på 185 grader. GHDs egen forskning har vist 185 grader er bedste temperatur til at opnå den perfekte styling og beskytter håret bedst muligt.

Multi-dimensionelle plader

Crepejernet kommer med keramisk belægning på de multi-dimensionelle plader med GHDs Tri-zone teknologi. Det giver dig mulighed for masser af tekstur, dybde og volume. Utroligt brugervenligt og nem at bruge til at bølger eller volume. Og oplagt som skønhedsgave til hende, teenageren eller måske som årets konfirmationsgave til pigen.

Specifikationer

 • ​Til alle hårtyper
 • Tri-Zone teknologi
 • Keramisk crepejern
 • 2,7 meter drejeledning
 • Universel strømtilslutning
 • Sleep-mode 30 min.
 • Beskyttende hylster til plader medfølger
 • Pris; 848,- kr.

HH Simonsen Rod VS6 crepejern

HH Simonsen Rod VS6 crepejern er en af de bedste crepejern i mellemklassen til at til at skabe volume og bølger. Styleren får gode anmeldelser for pris, kvalitet og brugervenlighed. Du får en styler der har en ganske hurtig opvarmningstid, mulighed for trinløs justering og en god lang drejeledning på 3 meter der gør stylingen nem.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om HH Simonsen Rod VS6

Hurtig opvarmning til maks. temperatur

HH Simonsen crepejernet kommer med en hurtig opvarmningstid. Det tager ca. 25 sekunder at nå maks. temperaturen på 200 grader. Hvilket er noget af det hurtigste indenfor crepe- og bølgejern. Og er samme opvarmningstid på de bedre modeller indenfor krøllejern, føntørrere og glattejern.

Trinløs justering

Maks. temperaturen ligger på 200 grader. Det er dog ikke velegnet til alle hårtyper, og her får du mulighed for trinløs justering til en lavere temperatur der passer til din hårtype.

Styling og teknikken

HH Simonsen Crepejern VS6 er hurtig i både opvarmning og også i forhold til styling. Du kan nemlig ret hurtigt opnå maksimal fylde i håret uden der skal bruges lang tid på at toupere. Crepejernet kommer med fjederophængte keramiske plader der er tourmaline behandlede. så trykket på håret er skånsomt og minimerer skader på dit hår.

Specifikationer

 • ​Crepe- og bølgejern
 • Til alle hårtyper
 • Trinløs temperaturindstillinger: 120-200 grader
 • 3 meter drejeledning med pivot funktion
 • Keramiske varmeplader
 • Tourmaline behandlede plader
 • Pris: 510,- kr.

HH Simonsen Deep Waver VS5 – meget moderne crepejern

HH Simonsen Deep Waver VS5 – meget moderne crepejern

 

Den patenterede ionic-teknologi giver krøllerne et smukt, ensartet og professionelt look men som du selv kan skabe derhjemme. 

Formjernet egner sig til at alle typer hår og kan lave mange krølletyper, bløde strandkrøller eller glattere Hollywoodbølger. 

Gode ting ved denne

 • Effektiv ionic-teknologi
 • Hurtig opvarmning
 • Smukke resultater

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du behøver ikke frygte statisk eller frizzy hår da formjernet har indbygget infrarød teknologi og den patenteret ionic-teknologi, så krøllerne får en smuk, glat overflade. Formjernet er let at betjene og varmer hurtigt op til den korrekte temperatur. 

HH Simonsen Deep Waver VS5 vs. markedet

Dette effektive formjern er et af de allermest moderne på markedet. HH Simonsens Deep Waver har varmelegemer med infrarød teknologi og pladerne er belagt med det patenterede keramiske materiale CETEFTM som gør produktet til et af markedets allerbedste og giver krøller af professionel kvalitet.

Specifikationer

 • Keramisk CETEFTM-teknologi
 • Infrarøde lysstråler til at modvirke statisk hår
 • Mulighed for at style forskellige looks
 • Overflade med keramik og turmalin

Babyliss Pro EP Technology 5.0 crimping iron crepejern (38 & 60 mm.)

 

Babyliss EP 5.0 Tourmaline pro crepejern kommer i 38 og 60 mm. model. Et andet godt crepejern i mellemklassen der kommer til en pris omkring 400 kr. Crepejernet kommer i en god fin kvalitet med forskellige muligheder til at skabe volume relativt hurtigt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Babyliss Pro EP Technology 5.0

Silkeblødt & glansfuldt hår

Babyliss Pro crepejernet kommer med en god jævn varmefordeling, så du kan opnå et flot ensartet slutresultat der syner silkeblødt og glansfuldt.

Temperaturindstillinger

Crepejernet fra Babyliss Pro kommer med mulighed for at indstille fra 120 – 200 grader varme. Det giver dig mulighed for at finde den helt rette temperatur til din specifikke hårtype, hvad end det er fint, kort, tykt eller langt hår.

Styleren er ganske fin men du kan måske opnå bedre muligheder med et kombineret krølle- og bølgejern der kan skabe volume også.

​Specifikationer

 • ​Keramisk crepejern
 • Flotte crepede lokker
 • 120°C til 200°C
 • 60 mm plader(eller 38 mm)
 • 5 temperaturtrin
 • Med drejeledning
 • Pris: 429,- kr.

Hvad er et crepejern?

Crepejern er stort set det samme som et bølgejern. For du kan skabe flotte bølger med begge stylingredskaber. Her er forskellen på de to typer, netop bølgerne. For med et crepejern kan du lave mere præcise og detaljerede bølger i forhold til bølgejernet, der laver mere ”grove” bølger. Og så er crepejernet også beregnet til at skabe volume i håret, som også mange krøllejern er i stand til.

Fordele og ulemper ved crepejern?

Stylingredskaber der bruger varme til at style håret er ikke sundt for nogen. Håret bliver nemlig skadet hvis det udsættes for varme, især ved for meget brug eller med dårlig kvalitet. Her er en af de store ulemper ved et crepejern, eller bølgejern for den sags skyld, at styling apparatet er lidt ekstra ordinært i forhold til et krøllejern eller glattejern. Funktionerne og formål med et crepejern kan nemlig findes i forskellige modeller indenfor krøllejern. Og rent økonomisk kan det være smartere at købe et krøllejern til en lidt højere pris, men som samtidig er i stand til at lave store krøller, volume eller detaljeret bølger.

Fordelen ved et crepejern er, at du kan skabe de detaljeret bølger og volume. Her kan det være det sjove stylingredskab, hvor især de yngre generationer har kastet deres kærlighed på typen.