• Home  / 
  • blog
  •  /  Er det tid til børneværelse indretning? Få inspiration til hvordan du kan indrette børneværelset

Er det tid til børneværelse indretning? Få inspiration til hvordan du kan indrette børneværelset

Børneværelse indretning lyder umiddelbart som et nemt projekt, men det kan hurtigt komme til at blive mere indviklet, end du måske lige havde regnet med. Børneværelset skal nemlig ikke kun være et praktisk opbevaringssted, men også et sted hvor dit barn kan lege og slippe fantasien fri. 

Derfor kræver børneværelse indretning, at du finder på nogle smarte løsninger, som rent praktisk fungerer for både dig og dit barn, samtidig med, at værelset lægger op til eventyr og leg. 

Det kan dog godt være lidt svært at finde frem til den perfekte blanding af praktikalitet og leg. Derfor får du her en lille oversigt over nogle lækre ting, som kan give dig ideer til indretningen af børneværelset. 

Flexa Play Opbevaringsbæk: Hold styr på tingene

Flexa Play Opbevaringsbæk: Hold styr på tingene

Når du tænker i indretning af et lille børneværelse, er det vigtigt at huske på, at det skal være et sted, hvor der er plads til sjov og ballade. Dog kan du samtidig godt gøre det nemt for de små selv at samle op efter dem selv, sådan at mor eller far ikke hele tiden skal rydde op. 


Dette kan du nemt opnå med en Flexa Play Opbevaringsbænk. Dette smarte møbel er nemlig tre i én; den kan nemlig både bruges som en bænk, til opbevaring og som et natbord. Dermed er møblet super praktisk at inddrage i børneværelse indretningen.


Opbevaringsbænken er nem at åbne selv for de mindste børn, og møblet er udstyret med bløde hjul, sådan at bænken er nemt at skubbe rundt uden, at den ridser gulvet.   


Dette lille fine møbel kan du evt. også bruge til din stue indretning, hvis jeres barn foretrækker at lege derinde. Møblet har nemlig et simpelt og stilrent design, som vil gøre sig godt i mange moderne indretninger. 


Fra: 1.180,80 kr.

Sebra Sengehimmel: Et hyggeligt og eventyrligt element

Sebra Sengehimmel: Et hyggeligt og eventyrligt element

Når det kommer til børneværelsets dekorationer, så må der gerne være lidt magi og eventyr over det. Det er trods alt i dette rum, hvori dit barn skal have en tryk base, som samtidig opfordrer til fantasi og leg; og hvad lægger ikke mere op til eventyr end en hemmelig hule? 


Ved at inddrage en Sebra Sengehimmel i børneværelse indretning kan du skabe så meget mere end blot et sødt udtryk. Når du indretter

børneværelset, er der ofte også tale om soveværelse indretning. Denne sengehimmel kan sagtens hænges over sengen, sådan at den kommer til at minde lidt om en prinsesseseng.


Du kan dog også hænge Sebra Sengehimlen op ude over gulvet. Dermed kan du skabe en hyggelig hule eller telt, hvor dit barn kan sidde og læse, eller måske bliver teltet en del af en fantasifuld leg. 


Hvordan denne fine sengehimmel bliver inkorporeret bedst i dit barns legeværelse, det kan du jo oplagt spørge dit barn om. Måske de helst vil have en hyggelig seng, eller måske foretrækker de at have en hemmelig hule til læsning eller andre finurligheder.  


Fra: 749  kr.

Hay Color Crate: Smart opbevaringsmulighed til legetøjet

Hay Color Crate: Smart opbevaringsmulighed til legetøjet

Du kan næsten aldrig få for mange opbevaringsmuligheder, når det kommer til indretning af børneværelser. Men bare fordi det skal være praktisk, så behøver det ikke være ensbetydende med, at det ikke må være flot og elegant samtidig. 


Denne ide har designfirmaet Hay tydeligvis også fået, da de designer de fineste opbevaringskasser, som både er super nemme og praktiske at bruge, men som samtidig også er fine at have stående fremme. Disse kasser hedder Hay Color Crate og kan fås i en lang række af farver varierende fra en neutral nude til mere gule og lyserøde farver.  


Disse kasser er fremstillet af hård plast, hvormed de ikke så let går i stykket. Dette gør dem også velegnede til at bruge i badeværelse indretning, da de sagtens kan tåle fugt. De er f.eks. oplagte at opbevare håndklæder eller badelegetøj i. Men de vil også gøre sig godt inde på børneværelset, hvor du kan fylde kasserne med f.eks. bøger.

 

Fra:  40,00 kr.

Cento Børnegyngestol: Perfekt til hyggelæsning

Cento Børnegyngestol: Perfekt til hyggelæsning

Grunden til at det kan føles lidt overvældende at finde børneværelses inspiration er, at rummet har så mange muligheder, som du skal have inddækket; der skal være plads til legetøj, aktivitet, søvn, opbevaring af tøj og til hyggestunder. Dermed skal dette rum kunne indeholde mange forskellige ting, hvilket du må tænke over, før du går i gang med børneværelse indretningen. 


Du kan dog nemt og hurtigt skabe et hyggeligt afslapningshjørne ved at tilføje en Cento børnegyngestol til værelset. Denne gyngestol er lavet til at passe perfekt til børn, sådan at dit barn kommer til at sidde behageligt i stolen, samtidig med at den er nem at kravle op i for en lille person. 


Stolen er lavet i et moderne design, hvor selve stolen er betrukket i noget flot mørkegråt stof. Stolens stel er lavet af sort metal, imens gyngestolens meder af lavet af matlakeret egetræ. Det er dermed den perfekte stol for dit barn at sætte sig i, imens de kigger i en bog eller lignende. 


Fra: 799 kr.

Flexa Play Børnebænk: Smart og elegant

Flexa Play Børnebænk: Smart og elegant

Denne børnebænk passer perfekt ind i langt de fleste indretninger. Bænken er blålakeret og har ben i massiv ask, hvilket giver møblet et meget æstetisk og hyggeligt look, som både behager børn og voksne. Udover at være ganske flot, er bænken også praktisk. Der er nemlig rigeligt med plads til opbevaring under sædet.


Her kan du opbevare bøger, legetøj eller måske bare noget ekstra sengetøj til barnesengen. Børnebænken fra Flexa Play er 57,5 centimeter høj og 65 centimeter bred, så der kan godt sidde to småbørn på.


Hvis du gerne vil indrette et børneværelse, som både du og dit barn har lyst til at være i, er dette et ideelt møbel. 


Fra: 1.303,20 kr.

Flere ideer til børneværelse indretning    

Ovenfor er du blot blevet introduceret til fire forskellige muligheder, som du kan vælge at inddrage i din børneværelse indretning. De er udvalgt med den hensigt, at de vil kunne bringe noget godt til ethvert børneværelse, for hvilket barn kunne ikke ønske sig en hemmelig hule eller en hyggelig gyngestol på deres værelse? Dermed bør du altid indtænke dit barns ønsker, når du kaster dig ud i børneværelse indretning. 

Hvis du mangler flere ideer til børneværelse indretningen, er det altid et godt udgangspunkt at tage dit barn med på råd. Måske har barnet selv en ide om, hvad de gerne vil have inde på deres værelse. Dermed bliver det lidt nemmere for dig at finde lige nøjagtig de møbler og dekorationer, som passer til dit barns ideer.  

Denne side er anmeldt af: Bent Frandsen Rating 5/5

4.6/5 (50 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: