ANNONCER

Fyrværkeri til nytår: Romerlys, bomberør og meget andet

Fyrværkeri til nytår: Romerlys, bomberør og meget andet

Fyrværkeri i julegave – er det noget, der giver mening?

Det helt korte svar er: Ja! Hvis du køber gaven til en person, der godt kan lide – eller ligefrem elsker – fyrværkeri, er det er rigtig god gaveidé. Fyrværkeri i 2021 er heller ikke den billigste fornøjelse, så mange ville helt sikkert nyde at få nogle farverige raketter i hænderne uden omkostning. 

Vi har alle været børn engang, og på dét tidspunkt var fyrværkeri noget helt fantastisk for de fleste og fungerede som en alletiders gave.  

Men er du ikke helt så vild med ideen om sprængfarlige bomber under juletræet, så finder du også andre gode ideer til manden, der har alt, din far eller til ham, du ikke kan leve uden, her på siden.

Fyrværkeri Gaveideer

image

Mesterpakke 5 - de bedste batterier

Mesterpakken med et topsortiment for, hvad den perfekte nytårsaften indeholder. 1 50-skuds batteri, 2 75-skuds batterier, 1 84-skuds batterier og 1 100-skuds batterier. Masse...

image

Fyrværkeri sortiment 26 dele

Elsker du nytårsaften, eller kender du en, som gør? Så er dette fyrværkeri sortiment helt perfekt. 21 raketter, 3 fontæner og 2 x 16-skuds batterier er inkluderet i pakke...

image

Turbo bomberør med 5 skud

Dette turbo bomberør med 5 farverige bomber skal nok sætte gang i festen! Nytår skal fejres, og du kan give dette til den fyrværkeri-glade, eller du kan selv nyde synet af...

image

Familiebatteri 40 skud

Familiebatteri med effekter, i alle regnbuens farver og masser af crakling. Et 320 grams batteri med 40 skud der vil vække glæde hos hele familien!

image

Mesterpakke 4 - fantastisk fyrværkerisortiment

Nytårsaften skal fejres med lækkert fyrværkeri. I denne pakke medfølger: bomberør, kugleraketter, 12-skuds batteri, 16-skuds batteri, 25-skuds batteri, 81-skuds batteri o...

image

Fyrværkeri sortiment 18 dele

Her er alt, hvad hjertet begærer til en nytårsaften. 11 raketter, 3 fontæner, 2 bomberør, 1 x 16-skuds batteri og 1 x 25-skuds batteri. Det er bare at komme i gang med at ...

image

Cylinderraketter 4 stk

Disse cylinderraketter vil bringe masser af glæde nytårsaften. De er på hele 50 gram pr styk og med 2 assorterede effekter. En god mellemklasse cylinderraket.

image

Aalborg bomber raket 7 stk

Her får du 2 kugleraketter, hvor der er masser af drøn og farver i. Den er et oplagt valg for de fyrværkeriglade. Den har en stor spredning på himlen, så den kan ses lang...

Det store julepostyr

Julen er hjerternes fest, og julen er den hyggeligste tid på året – men julen kan også være en  stressende tid. 

I juletiden skal der købes et hav af gaver, og de skal alle være gode, personlige og vedkommende. Der skal også pyntes op, fældes træ, bages og laves mad til et helt hold mennesker. Det bliver ofte gjort med højt humør og julemusik. 

Men de der gaver… Vi kan alle sammen blive enige om, det kan være noget af en pestilens. For hvordan finder du frem til, hvad din nevø, fætter eller din søsters kæreste ønsker sig? Skal du bare følge ønskelisten, eller skal du turde være kreativ?

Spørgsmålene flyver rundt i hovedet på os julegaveindkøbere, og når afstanden skal holdes i indkøbscentrene og smittetallet stiger, sænker det ikke ligefrem niveauet af julestress. 

De næste par minutter kan du slappe lidt af. Du kan læse om en rigtig god julegaveide til ham eller hende, der elsker fart og høje bang-lyde. Du kan læse om, hvordan du giver en god gave, og du kan måske glemme den stress, du føler, når du tænker på julegaverne.

Fyrværkeri i julegave?

Fyrværkeri er ikke bare fyrværkeri. Der er et hav af produkter på markedet, der strækker sig fra små knaldperler til batterier, der affyrer 30+ skud. 

Spændingsfeltet er altså enormt, og det er vigtigt at have for øje, når du skal købe dit fyrværkeri. Vi har valgt at sætte en skillelinje ved bomberør og romerlys. Begge produkter kræver sikkerhedsbriller, at fyrværkeriet er plantet solidt i jorden og en vis alder for at håndtere fyrværkeriet. 

De to typer fyrværkeri minder således om hinanden, men der er væsentlige forskellige.

  • Bomberøret er et mere voldsomt produkt. Den affyrer raketter i luften, som du kender det fra et batteri, der både flyver med høj fart og siger meget højt bang.
  • Romerlyset affyrer lys i forskellige farver og har ikke det høje skrald eller den høje fart, som ved et bomberør.

Det betyder, at romerlyset kan være mere betryggende at have med at gøre – men bomberøret kan til gengæld være sjovere for nogen.

Det afhænger selvfølgelig af, hvem du køber gaven til. Køber du gaven til én, der ikke er så tryg ved det høje brag, eller som du ikke vil betro med et bomberør, så skal du nok vælge et romerlys. 

Du skal også være opmærksom på de forskellige risici. Siger fyrværkeriet bang, er der større risiko forbundet grundet eksplosionen. Skyder de lys, eller er på anden måde flotte uden at være voldsomme, er der væsentlig mindre risiko for uheld. 

Tjek alle julegaveideérne igennem

Hvad så, hvis din nevø eller din kæreste slet ikke er til fyrværkeri? Så er det måske slet ikke den bedste side, du har klikket dig ind på

Men fortvivl ej, du kan let finde den perfekte gave til ham, uanset om det er en kæreste, en bror eller en far. 

Disse er altid de sværeste at finde ting til, når der skal købes julegaver. Ønskelisten får du aldrig, og hvis du endelig gør, er der et par punkter, som I jo ikke alle sammen kan købe.

Få hjælp til at sætte hjernen i gang med ovenstående lister. Der er ingen grund til, at du skal opfinde den dybe tallerken. 

Den personlige gave

Så kommer vi til den rigtig svære. For din julegave skal helst være personlig. Det betyder ikke, at gaven skal sige: “Jeg husker, hvilket fyrværkeri, du godt kunne lide for 10 år siden”.  

Din gave skal dog som minimum sige noget om, at du kender modtagerens behov.. Husk igen på bomberør eller romerlys.

Tænker du umiddelbart, at en mand på 20+ gerne vil undgå de store batterier eller andet fyrværkeri, der siger bang? I nogle tilfælde vil det være sådan, men ikke i alle. 

Den personlige gave handler altså om to ting.

  1. Du skal enten have lyttet ordentligt efter, når din kæreste har snakket om et eller andet fyrværkeri.
  2. Du skal være rigtig heldig. 

Det er svært at sige, hvad du skal sigte efter, men fjern alle forestillinger om, hvad du gerne ville have, hvis det var dig, der modtog gaven. Prøv at sætte dig i din kæreste, nevø eller fars sted.

Ønskelisten i skyen

Inden du bliver sluppet løs på det store julemarked, så skal du lige have lidt at støtte dig til. 

Er du én af dem, der tør købe noget, der ikke står på en ønskeliste, og som ligger i en sky, så vil du helt sikkert få positiv feedback. Det kan du prøve, når du skal finde en god gave til far. Måske er du endda så heldig, at han slet ikke har fundet ud af at oprette en ønskesky.

Der er altid undtagelser, der bekræfter reglen. Men en julegave, der er købt, fordi du tænkte på en bestemt person, overgår alle de ønsker, der står på en ønskeliste.

Men er du helt blank på julegaveideer, så køb noget fyrværkeri. Det er altid en glædelig overraskelse, altid sjovt og altid hyggeligt at fyre af sammen.

Her slutter din julehjælp, og kom så ud i butikkerne og find den perfekte fyrværkeri-julegave.

FAQ

🤩Hvad er populære fyrværkeripakker i år?

Fyrværkeri kan blive meget dyrt, derfor er det meget vigtigt at finde den eller de helt rigtige pakker. Heldigvis, så har vi på Idegryden samlet en kæmpe liste over de bedste og mest populære fyrværkeri-muligheder på markedet, for at gøre shoppingoplevelsen for dig meget lettere! Se hele listen her...

🤔Fyrværkeri i julegave?

Fyrværkeri er ikke bare fyrværkeri. Der er et hav af produkter på markedet, der strækker sig fra små knaldperler til batterier, der affyrer 30+ skud. Spændingsfeltet er altså enormt, og det er vigtigt at have for øje, når du skal købe dit fyrværkeri. Det er altid en glædelig overraskelse, altid sjovt og altid hyggeligt at fyre af sammen.

🧐Hvornår må man fyre fyrværkeri af?

Du kan købe fyrværkeri i butikkerne i perioden 15. december til 31. december. Men må først fyre dem af fra d. 27. december til og med 1. januar.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme