Gokarts til børn

Gokarts til børn med pedal

Gokarts til børn er det klassiske legetøj som de aktive børn elsker at tumle med. I børnehaven og andre institutioner bliver de forskellige mooncar og gokart brugt meget tit. Her er det traditionelt drenge der er mest fascineret af biler som gokarten er et udtryk for.

Gokart er ligesom meget andet legetøj, ikke bare det sjove legetøj som er fedt for et lille sind. ”Bilerne” er også godt legetøj til at stimulerer motorikken, koordinationsevne og fornemmelse for rum og retningssans. Udvalget dækker bredt indenfor det sjove udendørs legetøj. Du kan købe en pedal, cykel, el og sågar gokarts med motor der dog er til de lidt ældre børn. Udvalget er stort hvor de forskellige køretøjer dækker aldersgruppen 3-11 år.

De fede gokarts til børn

Vi har fundet et udvalg af forskellige gokarts. Her kan det være den populære Mooncar der har eksisteret siden 1978, Berg Sky-Light gokart eller en af de kvalitets modeller fra Puky.

Køb den klassiske mooncar fra børnehaven til dit barn

​Den klassiske mooncar - (Fra 5 år)

​Hvorfor ikke købe den klassiske mooncar fra børnehaven til barnet? En populær pedal gokart der måske kan bruges som en sjov gave til den 5 årige dreng der elsker at tumle rundt og lege med biler?
Fra: 999 kr.​

Berg gokarts kommer i top kvalitet

​Berg Buddy Orange - (Fra 4 år)

​Ligesom de populære trampoliner fra Berg, så får du også top kvalitet indenfor gokarts fra legetøjsmærket. Gode robuste materialer og funktioner som justerbar rat og sæde. Maks. belastning 45 kg. for børn.
Fra: 2525 kr.​

Køb den sjove Cars gokart i gave til drengen

​Cars gokart

​Søger du det perfekte udendørs legetøj til drengen der elsker Cars? Så kan denne røde McQueen gokart måske være legetøjet som han aldrig vil glemme. Gokarten er velegnet til de mindre, da vægten "kun" er 7,6 kilo.
Fra: 948 kr.​

Køb en kvalitets Puky gokart til børn

​Puky model F20 - (Fra 3 år)

​Puky skaber kvalitets produkter som den populære puky løbecykel. Kvaliteten gør sig også gældende med denne Puky gokart med pedal. Kommer med friløbsautomatik fremad og baglæns, punkterfri dæk, lukket kædekasse, sportsrat og meget mere.
Fra: 1499 kr.​

find gokart til børn med motor

​Puky model F 550 - (fra 4 år)

​F 550 modellen fra puky er velegnet fra ca. 4 års alderen. Her kommer gokarten med et lavt tyngepunkt så drengen eller pigen sidder godt og samtidig gør det sværere at vælte. Puky og modellen kommer med høj sikkerhed, god kvalitet og flot design. Ganske velegnet som årets fede gave til den 4 årige der elsker at lege ude.
Fra: 1999 kr.​

Køb Puky eller Berg buddy gokart

​Puky Model F 1 (fra 6 år)

​Den dyrere model der er velegnet fra 6 år og kommer med en maks. belastning på 50 kg. er denne F1 model. Ligesom de andre modeller fra Puky kommer den i den robuste form så du har sjovt legetøj i mange år frem. Den kommer selvfølgelig også med fede og sjove detaljer som han/hun vil finde elske. En dyr gokart du med fordel kan finde brugt på DBA og spare en del penge.
Fra: 2999 kr.​

Køb en Berg Gokart til pigen

​Berg Buzzy Bloom - (Fra 2 år)

​Berg har lavet denne søde gokart der kan bruges fra 2 år. Kommer med frihjul så pedalerne ikke træder med rundt når barnet holder op med at træde. Materiale i plastik og metal.
Fra: 899 kr.​

Køb en sjov gokart ud fra temaer som Batman

​Megaleg Batcarting - (fra 3 år)

​Til drengen der måske elsker Batman frem for Cars eller andet, så er denne batcarting måske det helt rigtige. En klassisk Megaleg gokart med materialer, hvor udformningen prøver at skabe batmobilen. En sjov og anderledes gokart til haven for drengen.
Fra: 875 kr.​

Køb den italienske Abarth gokart med pedal

​Abarth gokart - (Fra 3 år)

​Den italienske hingst er denne røde Abarth "Ferrari" gokart. Abarth er italiensk og inspireret af Ferrari som ligger i samme ejergruppen. Gokarten kommer med pedaler, frihjul, gummihjul, håndbremse og justerbart sportssæde - Helt ligesom i Ferrarien.
Fra: 1049 kr.​

Køb den fede sorte Ferbedo gokart til drengen

​Ferbedo Air-Runner - (Fra 5 år)

​Det tyske firma Ferbedo der har eksisteret i mere end 100 år, giver dig denne model i sort. En god og holdbar model der ikke kræver reserdele. Kæden nemt kan strammes helt ligesom gokarten ikke larmer med sine gummihjul og kæde. Du kan tilkøbe en gokart trailer der passer til de fleste Ferbedo gokarts.
Fra: 1701 kr.​

Køb det røde lyn af en gokart til drengen

​Elitetoys Hurricane F8 gokart - (Fra 5 år)

​En klassisk gokart til aldersgruppen 5-8 år. Pedal gokarten kommer med gode gummihjul som gør det nemmere at køre. Derudover er der håndbremse og justerbart sæde så han/hun kan sidde godt når der skal trædes til.
Fra: 999 kr.​

Køb en pedal eller el gokart til børn

​Megaleg Pedal Gokart Airpower - (fra 3 år)

​En klassisk pedal gokart fra Megaleg. Den kommer med frihjul, rigtig gummihjul med luft, lukket kædeskærm og til en god billig pris. Kan købes online og nogen gange ved Bilka, Harald Nyborg, Jem og Fix m.m.
Fra: 807 kr.​

gokart til salg DBA

​Le Mans gokart - (fra 3 år)

​En gokart i det gamle klassiske look er hvad du får med denne Le Mans gokart der er velegnet til børn i 3 til 6 års alderen. Gokarten fra Frankrig kommer i rød, sølv og lidt andre lignede modeller så der både til drenge og piger. En anderledes og sød gokart der kan gives som det sjove legetøj i alderen hvor legekøkken og lignede også giver mange timers leg.
Fra: 1995 kr.​

Køb el gokart til børn

​Megaleg el gokart - (fra 8 år)

​Vi skal selvfølgelig også vise en gokart med motor. Her er denne Megaleg el drevne gokart i den dyre pris. Men du får også en gokart med en topfart på 32 km. som kan indstilles til kun at være f.eks. 10 eller 20 km. alt afhængig af barnets alder. Kommer med sele, bremsepedal, gaspedal. Har en maks. person vægt på 90 kg. så det er ikke en gokart til de helt små børn i forhold til sikkerheden.
Fra: 7999 kr.​

Bedømmelse
Dato
Produkt
gokarts til børn
Bedømmelse
51star1star1star1star1star