Har du husket at købe blomster til mor?

Har du husket at købe blomster til mor?


Denne artikel indeholder annoncer.

Den 2 søndag i maj er det mors dag. Dagen kommer hver eneste år, men derfor kan det smutte for selv den bedste. Har du husket at købe blomster til mor eller har du også glemt det?

Fordelen ved blomster er, at du kan smutte forbi blomsterhandleren og købe en buket stort set hele søndag lige præcist på denne  anden søndag i maj. Men hvis du ikke bor i nærheden af din mor, vil det selvfølgelig blive en problem.

Hvorfor vi fejrer mors dag kan man godt kaste mistænke på kommercielle bagmænd. Dagen er dog ikke opfundet af blomsterhandlere, de har dog nok overtaget traditionen henad vejen. Men som udgangspunkt var baggrunden ikke kommercielle hensyn.

Derfor kan du selvfølgelig godt have en mening om mors dag, men mon ikke din mor hellere vil have at du påskønner hende denne ene årlige dag?

Hvorfor du skal påskønne mor?

En mors dags gave er en sød tradition til at påskønne din mor. Om du gør det bare fordi at traditionen foreskriver det, gør dybest set ikke den store forskel(så længe du ikke nævner det for din mor). Men traditioner er dog hyggelige at holde i hævd, og en gave til din mor på denne årlige dag behøver ikke nødvendigvis koste en formue.

Blomster og andre gaveideer

En buket blomster er alt hvad der behøves. Blomster kan købes ret nemt både personligt som bestilles online/over telefon med udbringning. Blomster er den klassiske gaveide helt på højde med f.eks. noget udsøgt chokolade. Men du kan også prøve lidt anderledes gaveideer til hende, som måske kan nydes over længere tid eller på en anden måde.

Gode gaveideer du kan give din mor kan være:

  • Blomster: Den traditionelle gave som der bliver gives mest på den årlige traditionsdag i maj.
  • Chokolade: chokolade eller lignede sødt der forkæler ganen og maven bruges ofte også som en sød gave på mors dag.
  • Gavekurv: Hvorfor ikke give en gavekurv med forskellige ting som chokolade, delikatesser m.m.
  • Plante: Hvorfor ikke give en flot plante som hun kan nyde hele sommeren igennem? Det kan være en hostencia som det kan være et lille frugttræ – Køb online og få leveret ved din mor af Plantetorvet.dk her
  • Oplevelser: Måske en teaterbillet, brunch eller anden oplevelse i hendes smag. Oplevelser kan være stort set alt ting og er derfor velegnet som gave, da der findes noget både til den unge mor som den noget ældre – Find inspiration ved DGDA her

Den hurtige her og nu løsning?

Hvis du er ude i sidste øjeblik, og ikke vil ringe til en blomsterhandler findes der en god og nem løsning. Ved Sendentanke.dk kan du nemlig købe gavekort til stort set alt, der bliver leveret direkte på din mors telefon med eventuel tilhørende besked om at du elsker hende, og derfor giver hende et gavekort til XX som du ved, hun elsker osv.

=>> Se udvalget af gavekort der kan bruges som den hurtige og nemme gave løsning