• Home  / 
 • blog
 •  /  Ideer til indretning af badeværelse: Få inspiration her

Ideer til indretning af badeværelse: Få inspiration her

Badeværelser kan have mange forskellige størrelser og indretninger afhængig af boligens areal. Et badeværelse skal være et sted, der tager sig elegant og hygiejnisk ud. Derfor er der brug for funktionelle opbevaringsmøbler samt praktisk tilbehør. Det handler dog om at finde balancen mellem det funktionelle og det æstetiske – og det er ikke altid helt let. Derfor er det en god ide at finde inspiration, som du kan bruge i din egen indretning.

Herunder finder du idéer til badeværelse inspiration, der kan matche forskellige hjem og boligstile. Nogle går op i design og udtryk, mens andre boligejere har større fokus på funktionalitet og anvendelsesværdi.

Dot Aarhus smykkestativ – stilfuld opbevaring af smykker

Dot Aarhus smykkestativ – stilfuld opbevaring af smykker

Ønsker du at have nogle af dine yndlingssmykker stående fremme på badeværelset, skal du bruge et stativ, der holder dem beskyttede. 

Dette elegante Dot Aarhus smykkestativ kan bruges til alle typer af smykker. Det er praktisk badeværelse indretning, som kan bruges i alle hjem uanset indretningsstil. Du er fri for at bekymre dig om at miste en ørestik i håndvasken eller have smykker, som er blevet vinklet sammen, fordi de ligger ovenpå hinanden.


Stativet er skabt til at holde styr på dine smykker og samtidig bringe stil og charme.


Det er lavet i egetræ og messing, der tilsammen giver et eksklusivt look.

Har du flere typer af smykker, eller vil du give plads til din mands ur eller manchetknapper, kan du købe andre stilfulde produkter fra Dot Aarhus og kombinere i henhold til dine indretningsønsker. 


Om du bruger smykkestativer på badeværelset eller vælger at anvende dem til soveværelse indretning, er helt op til dig. 

Udvalgte specifikationer

 • Elegant og moderne design 
 • Kan kombineres med andre produkter til smykkeopbevaring fra Dot Aarhus
 • Kan bruges i alle typer af hjem uanset indretningsstil

Fra: 345  kr.

Opbevaringskurve m. låg – praktisk kurvesæt til vasketøj

Opbevaringskurve m. låg – praktisk kurvesæt til vasketøj

I mange hjem er badeværelset det rum, hvor familiens medlemmer skifter tøj. Det kan være morgen eller aften, eller det kan være i forbindelse med bad. Vasketøj kan hurtigt komme til at hobe sig op. Det kan få rummet til at tage sig rodet ud, og det er med til at bringe skidt og snavs på gulvet.


Badeværelse indretning skal have hygiejniske, praktiske og dekorative formål. Du slipper for rod og beskidt gulv, når du indretter badeværelset med vasketøjskurve. Vælger du dette sæt, får du slidstærke og charmerende kurve med låg. På den måde er du fri for, at vasketøjet er synligt. 


Kurvene er designede i 2 forskellige størrelser. Du kan vælge at bruge den ene til undertøj og strømper, mens den anden er til bluser og bukser. Med hankene kan du nemt bære kurvene, så du kan tage dem hen til vaskemaskinen og tilbage igen.

Udvalgte specifikationer

 • Skarp pris
 • Dekorative designs på fletkurvene
 • Høj slidstyrke 
 • 2 praktiske kurve i forskellige størrelser til vasketøj

Fra: 849,95  kr.

Rib Skammel (sort mahogni) – badeværelse indretning i minimalistisk stil

Rib Skammel (sort mahogni) – badeværelse indretning i minimalistisk stil

Holder du af den elegante og karakterfulde, minimalistiske indretningsstil, skal du gå efter enkle produkter i sort/hvidt look. En skammel er uundværligt tilbehør i de fleste hjem. Det er et funktionelt møbel, som nemt kan flyttes rundt, og som gør det muligt at sidde eller sætte ting fra sig. 


En skammel er praktisk badeværelse indretning, og dette produkt er ideelt til boliger med minimalistisk indretning. Skamlen er lavet i mahogni og bærer en mat, sort finish. 


Det tidløse look kan bringe elegance i hjemmet i mange år. 


Dine opbevaringsbehov kan ændre sig med tiden. Får du brug for ekstra opbevaringsplads i andre rum i hjemmet, kan skamlen også bruges til entré indretning. Her kan du bruge den til at sætte tasker fra dig, eller du kan sidde på den, mens du hjælper dine børn med at binde snørebånd.

Udvalgte specifikationer

 • Praktisk og funktionel 
 • Kan bruges til at stille ting på eller sidde på
 • Egner sig til hjem med minimalistisk boligstil 

Fra:  1429 kr.

Nordic Funktion Hylde (hvid) – badeværelse indretning til de store rum

Nordic Funktion Hylde (hvid) – badeværelse indretning til de store rum

Har du et stort badeværelse, kan det være ønsket at udnytte pladsen på de brede og høje vægge bedst muligt. Hylder er det perfekte vægophæng, som du kan bruge til praktiske eller dekorative formål. Du kan fylde pladsen ud på hvide vægge med denne elegante og smagfulde hylde i hvidt look. 


Det er ønsket for mange boligejere at vælge møbler og tilbehør i hvidt look til badeværelse indretningen, da denne farve er med til at bringe et lyst og frisk udseende.


Nordic Funktion hylden er en del af en populære produktserie fra det eftertragtede brand, der består af andet tilbehør til ophæng og opbevaring. Den elegante hylde kan lige så vel bruges til stue indretning. 


Du kan bruge den alene, eller du kan hænge flere op ved siden af hinanden. 

Hylden kan holde til at blive brugt til opbevaring af alt fra toiletsager over makeup artikler til produkter til personlig pleje. 

Udvalgte specifikationer

 • Stilren og tidløs hylde
 • Egnet til indretning af store badeværelser
 • Kan kombineres med andre opbevaringsprodukter fra Nordic Funktion

Fra: 199,00 kr.

Nordlux badeværelsesbelysning – funktionel og praktisk belysning

Nordlux badeværelsesbelysning – funktionel og praktisk belysning

På badeværelset har du brug for det rette lys og den bedste lyssætning. En almindelig loftslampe giver dig ikke optimalt lys, når du skal lægge make up, barbere dig, sætte hår eller andre aktiviteter omkring personlig pleje. 


For at opnå den bedste lyssætning skal du bruge en særskilt lampe, der kan monteres over dit spejl. Denne Nordlux lampe er perfekt til badeværelse indretningen. Den giver det rette lys, som du har brug for. 


Designet er moderne, og lampen er lavet af metal, der giver lang holdbarhed. 

Lampen giver en ensartet og jævn flade af lys. Herved undgår du skyggeområder, hvilket kan opstå, når du bruger små spots. 


Nordlux lampen findes i forskellige farver, så du kan vælge det look, der matcher stilen i din bolig. 

Udvalgte specifikationer 

 • Giver perfekt belysning omkring spejlet i badeværelset
 • Findes i forskellige farver og størrelser
 • Giver værdi for alle boligens medlemmer

Fra: 999 kr.

Nordal Bamboo rullebord m. hjul – badeværelse indretning til opbevaring

Nordal Bamboo rullebord m. hjul – badeværelse indretning til opbevaring

På badeværelset har du brug for at have alle de produkter stående til personlig pleje. Det er alt fra shampoo over cremer til make up og parfumer. Vil du have styr på alle produkterne, skal du bruge et praktisk rullebord med hylder og hjul. Her kan du anordne alle dine ting, og du kan nemt flytte bordet, da det er monteret på hjul. 


Denne model fra Nordal Bamboo er lavet i hhv. flet og sort metal. Det er en stor fordel, at hylderne er lavet i flet. Du kan uden problemer stille din shampoo på en hylde, lige når du kommer ud fra badet. Fletmaterialet holder til vand og fugt, og rullebordet er derfor perfekt til badeværelse indretningen. 


Konstruktionen er opbygget af metalstænger. Disse giver høj slidstyrke og langholdbarhed, så du kan få glæde af dit rullebord i mange år. 

Hjulene er lavet i gummi, så de ikke slider på dit gulv på badeværelset.

Udvalgte specifikationer

 • Fletkurve og gummihjul
 • Perfekt til toiletsager
 • Kan nemt flyttes rundt
 • Du kan holde orden på alle dine produkter på badeværelset

Fra: 2129 kr.

SKRIVER COLLECTION Badeforhæng – praktisk indretning af lille badeværelse

SKRIVER COLLECTION Badeforhæng – praktisk indretning af lille badeværelse

Til afskærmning af brusekabinen har du brug for badeforhæng, der tager sig elegant ud. Dette stilfulde forhæng fra SKRIVER COLLECTION er designet i lysegråt look og kan bruges i enhver type indretning. 


Til indretning af lille badeværelse er det særlig vigtigt at være opmærksom på, hvilke designs du vælger at integrere. Har du et badeforhæng med mønster, kan det komme til at dominere rummet visuelt. Det kan få rummet til at tage sig mindre ud, end det i realiteten er. 


Med et moderne badeforhæng i et ensartet look skaber du visuel ro på badeværelset. Det kan svare sig vælge et forhæng i god kvalitet, når du vil have mest værdi for pengene med produkter til badeværelse indretning. Dette produkt er fremstillet i polyester, der har en høj slidstyrke, og hvor farven ikke falmer. 


Forhæng af dårlig kvalitet mister farve med tiden, og det kan få dit rum til at tage sig mindre elegant ud.

Udvalgte specifikationer

 • Ideelt forhæng til små badeværelser
 • Tidløs og elegant design i lysegrå
 • Høj slidstyrke 
 • Vaskbart ved 40 grader

Opsummering

Produkterne til badeværelse indretning spænder over alt fra tilbehør til de uundværlige elementer i form af opbevaringsmøbler og belysning. Når du skal vælge de rette produkter til dit badeværelse, skal du forholde dig til funktionalitet, design og kvalitet. Det er vigtigt, at dine opbevaringsmøbler til badeværelset kan holde til at stå i et fugtigt miljø, og samtidig er det vigtigt for rummets udtryk at møblerne har et smart design, som du nyder at kigge på.

Når det kommer til belysning, er der brug for speciallavede lamper, der giver dig det helt rette lys ved spejlet på badeværelset. Hvad angår tilbehør og ting til dekoration, afhænger dine valg af hhv. smag, indretningsstil og størrelse på badeværelset. 

Til indretning af et lille badeværelse gælder det om at være opmærksom på designs og mønstre på dine produkter. Til de store rum kan det være ideelt at vælge hylder, som kan fylde pladsen ud på de brede vægge. Derved kan du udnytte rummets størrelse i din indretning af badeværelset.

Læs også FÅ MASSER AF INSPIRATION TIL DIT NYE BADEVÆRELSE udgivet af Bedrebad.dk.

Denne side er anmeldt af: Mathias Kjeldsen Rating 5/5

4.6/5 (50 Reviews)
Click here to add a comment

Leave a comment: