• Home  / 
 • Produkter
 •  /  Testoversigt: Find den bedste oppustelige kajak på markedet

Testoversigt: Find den bedste oppustelige kajak på markedet

Testoversigt: Find den bedste oppustelige kajak på markedet

I løbet af de sidste par år er motion og aktivitet på åbent vand blevet mere og mere udbredt blandt danskerne, men det er ikke alle der har corestyrken til at paddleboarde eller plads på taget af bilen til en kajak. Heldigvis er der hjælp at hente. Det er nemlig muligt at anskaffe sig en oppustelig kajak, hvilket både er nemmere at opbevare derhjemme og at transportere ud til vandet.

Når du først begynder at afsøge markedet, kan det dog være svært at finde ud af, hvilken oppustelig kajak, der er bedst til lige netop dig. Derfor får du her en liste over nogle af de bedste oppustelige kajakker på markedet.

Sevylor Madison oppustelig kajak – bedst i test

Sevylor Madison oppustelig kajak – bedst i test

Klik på billedet for at se nærmere


Hvis du er typen, der kaster dig ud i nye aktiviteter med krum hals og samtidig på ingen måde er interesseret i at gå ned på udstyr, så bør du nok se nærmere på den oppustelige kajak til to personer Sevylor Madison. Denne kajak er utroligt populær hos forbrugerne. Den er blevet vurderet til en gennemsnitlige scorer hos Google Shopping på 4,4 ud af 5 stjerner. 

Om Sevylor Madison

Sevylor Madison er udviklet i et bredt og robust design, der giver dig den optimale stabilitet, når kajakken ligger i vandet. Den er ligeledes udstyret med både boston, mini-boston og mini double lock-ventiler, hvilket betyder, at den både er bekvem og hurtig at puste op såvel som at lukke luften ud af igen.

Sevylor Madison er udstyret med en aftagelig finne, hvilket giver en fantastisk kontrol og gør den oppustelige kajak markant mere styredygtig, og samtidig er den også udstyret med to oppustelige sidekamre, hvilket giver en øget sikkerhed i vandet.

Der er støbt håndtag ind i hver side, og de kan også fungere som holdere til pagajerne. Ligeledes er sæderne justerbare, hvilket betyder, at de kan indstilles så du sidder godt, hvad enten du er høj eller lav.

Specifikationer

 • Kapacitet: Maksimalt 2 voksne
 • Bæreevne: Maksimalt 200 kilo
 • Dimensioner: 327 x 93 cm (højde x bredde)
 • Vægt: 15,6 kilo.

Derfor skal du købe netop dette el løbehjul:  

Intex Challenger K2 Kajak – bedst til prisen

Intex Challenger K2 Kajak – bedst til prisen

Klik på billedet for at se nærmere

Der er ikke alle, der har behov for at styrte ud og købe det bedste af det bedste, når de skal begynde på en ny hobby i første omgang. Hvis det er sådan du har det, bør du kigge nærmere på Intext Challenger K2, der er langt den bedste oppustelige kajak i sit prisleje, og samtidig modtager den stor ros i rigtig mange brugeranmeldelser, hvor den for eksempel får 4,5 ud af 5 stjerner af coolstuff.dk’s brugere.

Om Intex Challenger K2

Intex Challenger K2 er en oppustelig kajak til to personer, der leveres med pumpe og pagaj, hvilket gør den optimal til begynderen, der bare gerne vil direkte ud på vandet. Der er samtidig tale om en robust og strømlinet kajak, der skyder flot igennem vandet.

Et af de store problemer med mange billigere oppustelige kajakker er, at de ofte enten er i dårlig kvalitet eller meget tunge, men sådan forholder det sig ikke med Intex Challenger K2, der er en reel konkurrent til at købe en dyrere oppustelig kajak brugt.

Kajakkens brede form gør den yderst stabil, hvilket igen er med til at gøre den til et ideelt valg til begynderen, ligesom den også er udstyret med lastnet, gribelinjer i begge ender, justerbare sæder og boston-ventil.

Specifikationer

 • Kapacitet: Maksimalt 2 personer
 • Bæreevne: Maksimalt 180 kilo
 • Dimensioner: 351 x 76 x 38 cm (længde x bredde x diameter)
 • Vægt: 18 kilo.

Intex Excursion Pro – premium valg

Intex Excursion Pro – premium valg

Klik på billedet for at se nærmere

Hvis du vil have en oppustelig kajak af allerhøjeste kvalitet, bør du bestemt se nærmere på Intex Excursion Pro, der er blandt de allerbedste oppustelige kajakker på markedet, hvilket især kommer til udtryk gennem de meget positive brugeranmeldelser, hvor eksempelvis Intex’ egne forbrugere giver den Pro 4 ud af 5 stjerner.

Om Intex Excursion Pro

Intex Excursion Pro er udstyret med to justerbare sæder, og samtidig er det muligt helt at fjerne det ene sæde, hvis du skal alene på vandet. Den er ligeledes udstyret med en aftagelig udstyrsholder, hvor du eksempelvis kan fastgøre dit GPS-udstyr, ekkolod og andre ting, du har brug for at have ved hånden.

Modsat de fleste andre oppustelige kajakker, er der gjort meget ud af komforten, når det kommer til Intex Excursion Pro, hvor der blandt andet er installeret en ekstra siddehynde, hvilket er særdeles behageligt på længere ture.

Specifikationer

 • Kapacitet: Maksimalt 2 personer
 • Bæreevne: Maksimalt 180 kilo
 • Dimensioner: 384 x 94 x 45 cm (længde x bredde x diameter)
 • Vægt: 17,7 kilo.

Derfor skal du købe netop dette el løbehjul:  


Kajak Ventura – den prisbevidste luksusmodel

Hvis du leder efter en af de bedste oppustelige kajakker på markedet, men samtidig er lidt prisbevidst, så kan du med fordel tage et nærmere kig på Kajak Ventura, for der er her tale om en oppustelig kajak af ekstremt høj kvalitet, der samtidig ligger i et prisleje, der bestemt er til at overkomme.

Om Kajak Ventura

Kajak Ventura fra Bestway er en oppustelig kajak af ekstremt høj kvalitet med plads til to personer. Kajakken er udført i orange PVC med en overflade af premiumcoated nylon, der kan stå imod både sol, olie og havvand, hvilket gør, at det er en kajak, du kan få glæde af i rigtig mange år.

Kajakkens to sæder kan justeres, så du er sikker på at komme til at sidde ordentligt, og samtidig er den udstyret med en aftagelig finne, hvilket øger dens retningsstabilitet, hvilket sikrer, at du kommer til at ligge markant bedre i vandet.

Specifikationer

 • Kapacitet: Maksimalt 2 personer
 • Bæreevne: Maksimalt 200 kilo
 • Dimensioner: 330 x 94 x 48 cm (længde x bredde x diameter)

Derfor skal du købe netop dette el løbehjul:  

Hvilken oppustelig kajak, bør du vælge?

I sidste ende kommer hvilken kajak du bør vælge an på to ting. Den første er, hvad du har behov for, og den anden er, hvad du har råd til. Hvis du skal bruge kajakken mere end en gang, kan det dog godt betale sig at vælge fra øverste hylde. Ligeledes kan det give rigtig god mening at lede efter din oppustelige kajak på tilbud eller sågar finde en brugt model, da det ofte kan spare dig nogle penge, og måske give dig råd til en bedre model, som du ellers ikke ville have haft råd til.

Testkilder

Der findes ingen troværdige danske tests af oppustelige kajakker. Derfor har vi i denne oversigt valgt at fremhæve produkter, der er populære blandt forbrugerne. Derfor har vi udvalgt fire kajakker, der har modtaget gode anmeldelser fra tidligere kunder, som har været meget tilfredse med produkterne.

Læs også  udgivet af Altomcamping.dk

Denne side er anmeldt af: August Lind Rating 5/5

5/5 (1 Review)
Click here to add a comment

Leave a comment: